Πόλεμος Ουκρανία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται περισσότερη βοήθεια, ώστε να αντισταθεί στη Ρωσία
Ανανεώθηκε:
Ο ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Ντμίτρο Κουλέμπα ανέφερε ότι ο Αμερικανός ομόλογός του, Άντονι Μπλίνκεν, υποσχέθηκε ότι η Ουάσινγκτον θα προσφέρει περισσότερη βοήθεια στη χώρα του, που υφίσταται επίθεση από τη Ρωσία, με τη μορφή κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας και όπλων.
Κατά τη διάρκεια «τηλεφωνικής συνδιάλεξής μας, ο υπουργός (Εξωτερικών Άντονι) Μπλίνκεν διαβεβαίωσε ότι η υποστήριξη των ΗΠΑ στην Ουκρανία παραμένει ακλόνητη», ανέφερε ο κ. Κουλέμπα μέσω Twitter.
«Υπογράμμισα ότι η Ουκρανία επιθυμεί διακαώς την ειρήνη, αλλά όσο βρισκόμαστε υπό επίθεση από τη Ρωσία χρειαζόμαστε περισσότερες κυρώσεις και όπλα. Ο υπουργός με διαβεβαίωσε και για τα δύο. Συντονίσαμε περαιτέρω μέτρα» των δύο κρατών, πρόσθεσε ο επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας.
LIVE BLOG - Ουκρανία: Μεγάλο στρατιωτικό κομβόι προς το Κίεβο, επιθέσεις στο Χάρκοβο
Θεσσαλονίκη: Ως ανθρωποκτονία ερευνάται ο θάνατος άνδρα που η σορός του εντοπίστηκε στην Ευκαρπία
21:20
Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στη Νέα Σμύρνη - Συναγερμός στην Πυροσβεστική
21:09
Ιράκ: Ο Κούρδος Νιζάρ Αμέντι εξελέγη νέος πρόεδρος της χώρας
20:58
Έφτασε στο Μετόχι του Παναγίου Τάφου το Άγιο Φως - Θα ταξιδέψει σε 18 σημεία σε όλη την Ελλάδα (pics&vids)
20:47