Ιράκ: Επτά νεκροί από βομβιστική επίθεση
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 11 τραυματίστηκαν την Κυριακή από βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε σε κηδεία, σε προάστιο της Βαγδάτης, σύμφωνα με δηλώσεις πηγής του υπουργείου Εσωτερικών του Ιράκ, στο πρακτορείο ειδήσεων, Νέα Κίνα.
Βομβιστής αυτοκτονίας που φορούσε γιλέκο παγιδευμένο με εκρηκτικά προσπάθησε να εισέλθει σε τελετή κηδείας ενός μέλους της κυβέρνησης που ανήκε στην παραστρατιωτική ομάδα Sahwa, στο δυτικό προάστιο Αμπού Γκρέιμπ, στη Βαγδάτη.
Δύο αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν τον βομβιστή, πιάνοντας τα χέρια του, ώστε να μη μπορέσει να ενεργοποιήσει το παγιδευμένο γιλέκο. Ωστόσο, από την έκρηξη που προκλήθηκε έχασαν τη ζωή τους οι δύο αστυνομικοί, ο βομβιστής, αλλά και τουλάχιστον άλλα τέσσερα άτομα.
Μεταξύ των 11 τραυματιών είναι και τρεις αστυνομικοί, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο.
Ελεύθερος υπό δικαστική επίβλεψη ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε
21:35
Χαλάνδρι: Σε κρίσιμη κατάσταση διανομέας μετά από τροχαίο ανήμερα Χριστουγέννων
21:27
Νεκρό δίχρονο κορίτσι στον Αμαζόνιο από επίθεση πιράνχας
21:20
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ: Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους εξετάζουν οι αγρότες - Νέα πανελλαδική σύσκεψη την Κυριακή
21:14