ΚΟΣΜΟΣ

Τουρκία: «Τεχνάσματα» Ερντογάν πριν τις κάλπες - Ερμήνευσε μέχρι ερωτικό τραγούδι

Τουρκία: «Τεχνάσματα» Ερντογάν πριν τις κάλπες - Ερμήνευσε μέχρι ερωτικό τραγούδι
Όλο και ποιο κοντά βρίσκονται οι κάλπες στην Τουρκία Youtube

«Καρδιά μου μην σταματάς, μίλα. Καρδιά μου, πες το εσύ. Πες τον έρωτα μου στην αγαπημένη, πες τον πόνο μου στην αγαπημένη», ήταν ο στίχος του ερωτικού τραγουδιού που ερμήνευσε ο Ερντογάν μαζί με δημοφιλή Τούρκο τραγουδιστή 

Όλο και ποιο κοντά βρίσκονται οι κάλπες στην Τουρκία, με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να επιστρατεύει όλα τα τεχνάσματα προκειμένου να μπορέσει να εκλεγεί για ακόμα μια θητεία.

Ο Τούρκος πρόεδρος τον τελευταίο μήνα πραγματοποιεί περιοδεία σε όλη τη χώρα, από μεγάλες πόλεις μέχρι μικρέ περιφέρειες.

Κατά την τελευταία του εμφάνιση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, εμφανίστηκε να τραγουδάει ερωτικό τραγούδι μαζί με δημοφιλή τραγουδιστή της Τουρκίας, σημάδι πως προσπαθεί να αντιστρέψει τα όχι και τόσο ευνοϊκά γι' αυτόν προγνωστικά εν όψει των εκλογών.

Ο Ερντογάν τραγούδησε, συνοδεύοντας τον Τούρκο τραγουδιστή, τους εξής στίχους:

«Καρδιά μου μην σταματάς, μίλα. Καρδιά μου, πες το εσύ. Πες τον έρωτα μου στην αγαπημένη, πες τον πόνο μου στην αγαπημένη. Αντε πες της πόσο την αγαπω, αντε πες της πως την βλέπω στα όνειρα μου, πες της τα ξενύχτια μου. Αντε πες της».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ