Ρωσία: Μαχητικό απογειώθηκε για να αναχαιτίσει γερμανικό πάνω από τη Βαλτική
Ρωσικό μαχητικό Su-27 απογειώθηκε για να αναχαιτίσει γερμανικό P-3 Orion πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα, όπως ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα (16/1)το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Το μαχητικό της Ρωσίας απογειώθηκε για την περίπτωση που το γερμανικό αεροσκάφος ναυτικής συνεργασίας παραβίαζε τον ρωσικό εναέριο χώρο.
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, το γερμανικό P-3 Orion δεν παραβίασε τελικά τον ρωσικό εναέριο χώρο και έκανε στροφή 180 μοιρών όταν αντιλήφθηκε το Su-27.
«Όταν το ξένο στρατιωτικό αεροσκάφος απομακρύνθηκε από τον εναέριο χώρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας, το ρωσικό μαχητικό επέστρεψε στη βάση του», αναφέρει η ίδια ανακοίνωση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Αρτούρ Σμολγιανίνοφ: Ο Ρώσος «Ράμπο» που θέλει να σκοτώσει τον Βλαντίμιρ Πούτιν
ΚΟΣΜΟΣ
Μπέρμποκ: Να δικαστούν οι Ρώσοι ηγέτες στην Χάγη για την εγκληματική εισβολή στην Ουκρανία
ΚΟΣΜΟΣ
Η Φινλανδία ζητά άδεια από την Γερμανία για να στείλει άρματα στο Κίεβο
ΚΟΣΜΟΣ
Γερμανία: Το νωρίτερο το 2024 θα μπορούσαν να παραδοθούν άρματα Leopard στην Ουκρανία
ARTS & DESIGN
Οι Rolling Stones προϊδεάζουν με διαφημιστική καμπάνια για τον τίτλο του νέου τους άλμπουμ
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Η FIFA αυξάνει τα χρηματικά έπαθλα για τις 48 ομάδες του Μουντιάλ 2026
23:46
ΚΟΣΜΟΣ
Αποκάλυψη για τον βομβαρδισμό της αμερικανικής βάσης στο Κουβέιτ από το ιρανικό μαχητικό F-5
23:34
ΚΟΣΜΟΣ
ΣΚΗΝΕΣ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ: Η ένοπλη επίθεση στο δείπνο του Τραμπ, τα κενά ασφαλείας και το μανιφέστο του «μοναχικού λύκου»
23:22
ΚΟΣΜΟΣ