Σουδάν: Η Βρετανία ζητά κατάπαυση του πυρός
Ανανεώθηκε:
Την άμεση κατάπαυση του πυρός στο Σουδάν ζήτησε ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, ο οποίος συνομίλησε με τον πρόεδρο του Τζιμπουτί Ισμαήλ 'Ομαρ Γκέλεχ, όπως ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.
Οι δύο ηγέτες «συμφώνησαν ότι το Ηνωμένο Βασίλειο και το Τζιμπουτί θα συνεχίσουν να συντονίζουν τις προσπάθειές τους για αποκλιμάκωση της βίας και την προστασία των αμάχων, συμπεριλαμβανομένων των πολιτών μας», δήλωσε εκπρόσωπος του Σούνακ σύμφωνα με ανακοίνωση που διανεμήθηκε στα μέσα ενημέρωσης.
Ο σουδανικός στρατός ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα ότι συμφώνησε σε τριήμερη εκεχειρία που θα αρχίσει να ισχύει από σήμερα ώστε ο οι πολίτες να μπορέσουν να γιορτάσουν τη μουσουλμανική γιορτή 'Ειντ αλ-Φιτρ έπειτα από σχεδόν μια εβδομάδα μαχών μεταξύ των δυνάμεών του και αντίπαλης παραστρατιωτικής δύναμης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σουδάν: Συμφωνήθηκε εκκένωση διπλωματών και πολιτών από το Χαρτούμ
Σουδάν: Σε ετοιμότητα ο αμερικανικός στρατός για πιθανή εκκένωση της πρεσβείας στη χώρα
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
: Μετεγκατάσταση: Ποιοι δικαιούνται έως 10.000 ευρώ μέσω του προγράμματος για να μετακομίσουν
05:00
Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα - Αναλυτικά οι αργίες 2026
04:00
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής συντάξεων Μαρτίου στους δικαιούχους
03:00