Άγρια δολοφονία 35χρονης από Τούρκο στην Κύπρο: Βρέθηκε δεμένη και ημίγυμνη
Έναν 25χρονο άνδρα τουρκικής καταγωγής αναζητά η αστυνομία της Κύπρου για την άγρια δολοφονία 35χρονης η οποία βρέθηκε φιμωμένη και ημίγυμνη.
Συγκεκριμένα η 35χρονη εντοπίστηκε στο διαμέρισμά της τα ξημερώματα της Κυριακής (7/5) δεμένη με καλώδιο, φιμωμένη με πετσέτα, ημίγυμνη και με τραύμα στο πρόσωπο. Επίσης, είχε γύρω από το λαιμό της πλαστικό σχοινί και ύφασμα.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, Cyprus Times.com, ο θάνατός της αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια και πιθανότατα σε στραγγαλισμό, ενώ ο τρόπος που δολοφονήθηκε δείχνει ότι ο δράστης μετέβη προετοιμασμένος στο διαμέρισμα της και αποφασισμένος να διαπράξει έγκλημα.
Σύμφωνα με μαρτυρία, που έχουν στα χέρια τους οι ανακριτές του ΤΑΕ Λεμεσού, το θύμα φέρεται να είχε ραντεβού με τον 25χρονο στις 8 το βράδυ του Σαββάτου.
Περισσότερα στοιχεία θα διαφανούν μετά τη διενέργεια νεκροψίας, ωστόσο, το σημείο του εγκλήματος έχει αποκλειστεί με τις αστυνομικές έρευνες να βρίσκονται σε εξέλιξη.
Από τα πρώτα στοιχεία των Αρχών, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 25χρονου Τούρκου, Erkan Alkan για τον οποίο η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης και τον αναζητά.
Οι Αρχές έχουν βάλει οδοφράγματα για να αποκλείσουν πιθανή διαφυγή του υπόπτου στα κατεχόμενα, σύμφωνα με τον Alpha Κύπρου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δολοφονία Καραϊβάζ: Η σημείωση σε ατζέντα που «καίει» τους δύο προφυλακισμένους
Αναβλήθηκε εκτέλεση θανατοποινίτη για τη δολοφονία του αφεντικού του στην Οκλαχόμα
«Avengers: Doomsday»: Το νέο trailer φέρνει τον Thor ξανά στο προσκήνιο
10:14
Τροχαίο με τρεις τραυματίες στη Θεσσαλονίκη - Συνελήφθη 55χρονος που οδηγούσε μεθυσμένος
10:14
Αγρότες: Πρωτοχρονιά στα τρακτέρ και κυβερνητικό Plan B με κυρώσεις - Πώς θα γίνει η έξοδος των εκδρομέων (vids)
10:05
Πιστόλι και φυσίγγια βρέθηκαν στο λιμάνι Ηγουμενίτσας
09:56