UNICEF: Περισσότερα από 700 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα
Περισσότερα από 700 παιδιά έχουν σκοτωθεί στη Γάζα και άλλα 2.450 έχουν τραυματιστεί από το περασμένο Σάββατο, σύμφωνα με το Ταμείο των Ηνωμένων Εθνών για τα Παιδιά, επικαλούμενο τοπικές πηγές.
«Σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές των τοπικών υγειονομικών αρχών και των μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον 2.215 Παλαιστίνιοι φέρεται να σκοτώθηκαν, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 700 παιδιά, και περισσότεροι από 8.714 τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων περισσότερα από 2.450 παιδιά», δήλωσε στο CNNi η εκπρόσωπος της UNICEF Σάρα Αλ Χάταμπ.
«Η δολοφονία των παιδιών πρέπει να σταματήσει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της UNICEF Τζέιμς Έλντερ.
«Οι εικόνες και οι ιστορίες είναι ξεκάθαρες: παιδιά με φρικτά εγκαύματα, τραύματα από όλμο και χαμένα άκρα. Και τα νοσοκομεία έχουν καταπονηθεί για να τα περιθάλψουν».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπέρμποκ: «Ο πόλεμος κατά της Χαμάς να διεξαχθεί με σεβασμό στην ανθρωπιστική κατάσταση στη Γάζα»
Ισραήλ: Ο Νετανιάχου δηλώνει έτοιμος για την εισβολή στη Γάζα - Συνεχίζεται η εκκένωση
Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός
06:30
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
06:00
Ανοιχτά τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ την τελευταία Κυριακή (28/12) του χρόνου
05:00
Ποιες περιοχές έλαβαν τα μεγαλύτερα ποσά από το επίδομα θέρμανσης - Πότε είναι η επόμενη δόση
04:00