Η Μόσχα λέει ότι η Ουκρανία ανατίναξε τον αγωγό αμμωνίας στην περιοχή του Ντονέτσκ
Εκτόξευση πυρών στην Ουκρανία
APΤο ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι ουκρανικές δυνάμεις ανατίναξαν αγωγό αμμωνίας κοντά στον οικισμό Ρούσιν Γιάρ στην περιοχή Ντονέτσκ στην ανατολική Ουκρανία.
Το πρακτορείο Reuters δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει από ανεξάρτητες πηγές το περιστατικό. Δεν υπήρξε άμεσο σχόλιο από ουκρανικής πλευράς.
«Για να επιβραδύνουν την προέλαση μονάδων των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων… οι Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις ναρκοθέτησαν ένα παρακλάδι του αγωγού αμμωνίας Togliatti-Odesa», αναφέρει το υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του στην εφαρμογή Telegram.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα «την απελευθέρωση υπολειμμάτων αμμωνίας μέσω του κατεστραμμένου τμήματος», αλλά δεν υπήρξαν θύματα μεταξύ των ρωσικών δυνάμεων, αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Έβρος: Πλημμυρισμένες εκτάσεις στο Σουφλί - Κλειστός ο δρόμος προς Δαδιά (Vid)
17:05
ΗΠΑ και Ιράν σε διπλωματικό αδιέξοδο: Η μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη στη Μέση Ανατολή από το 2003
16:54
Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο νεαρούς στο κέντρο της Λαμίας - Με σοβαρά κατάγματα νοσηλεύεται 27χρονος (pic)
16:42
Νιγηρία: Τουλάχιστον 38 νεκροί σε επίθεση ενόπλων σε χωριό της βορειοδυτικής χώρας
16:30