Επιθέσεις από πιράνχα στην Αργεντινή: Πάνω από 40 τραυματίες - Ένας ακρωτηριασμός
Μαζικές επιθέσεις από πιράνχα σημειώθηκαν σε παραλία της Αργεντινής, προκαλώντας την ανησυχία των Αρχών.
Σύμφωνα με το nacion.com, τα περιστατικά σημειώθηκαν κοντά στην πόλη Βικτόρια, στην επαρχία Εντρέ Ρίος, όταν δεκάδες λουόμενοι μπήκαν στο νερό για να δροσιστούν λόγω των υψηλών θερμοκρασιών.
Πάνω από 40 άνθρωποι τραυματίστηκαν στα χέρια και τα πόδια ενώ ένας άνδρας ακρωτηριάστηκε. Σύμφωνα με τις υγειονομικές αρχές, οι τραυματισμοί κυμαίνονταν από βαθιά δαγκώματα μέχρι απώλεια δακτύλου.
Στο νοσοκομείο της περιοχής μεταφέρθηκαν παιδιά και ενήλικες, όλοι με αιμορραγικά τραύματα από τα αιχμηρά δόντια των ψαριών ενώ νέα επεισόδια σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Δευτέρας με τουλάχιστον πέντε ακόμη τραυματίες.
Οι ναυαγοσώστες ύψωσαν κόκκινες σημαίες και διέταξαν άμεσα την εκκένωση της παραλίας, προειδοποιώντας για ακραίο κίνδυνο. Ωστόσο, υπήρξαν αναφορές πως ορισμένοι επισκέπτες μπήκαν στο νερό παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νεκρό δίχρονο κορίτσι στον Αμαζόνιο από επίθεση πιράνχας
Πεινασμένα πιράνχας έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος λουόμενων στη Βραζιλία
SPONSORED
Η Άστον Βίλα «διέλυσε» τη Φράιμπουργκ στον τελικό του Europa League και σήκωσε το τρόπαιο
23:52
ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
23:48
Ο Τραμπ αποκλείει ενδεχόμενη «κλιμάκωση» στην Κούβα - «Πολύ σημαντική» η δίωξη Κάστρο
23:39
Νότια Κορέα: Αναστέλλεται η απεργία στη Samsung Electronics - Συμφωνία για αυξήσεις
23:31