Ζελένσκι μετά τις εκρήξεις στο Κίεβο: «Τα πυρομαχικά δεν μπορεί να αποθηκεύονται κοντά σε κατοικίες»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι
© Press Service Of The President Of Ukraine / YPV.2026Στην απαγόρευση αποθήκευσης πυρομαχικών κοντά σε κατοικημένες περιοχές αναφέρθηκε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μετά τη ρωσική νυχτερινή επιδρομή σε αποθήκη στην περιφέρεια του Κιέβου, η οποία προκάλεσε δευτερογενείς εκρήξεις και στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 27 ανθρώπους.
«Υπάρχουν κανονισμοί. Τα πυρομαχικά δεν μπορεί να αποθηκεύονται κοντά σε κατοικίες ή σε άλλες κατοικημένες περιοχές. Ασφαλώς, θα εξαχθούν τα αναγκαία συμπεράσματα», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ.
Η τοποθέτηση Ζελένσκι έρχεται στον απόηχο της επίθεσης στην περιφέρεια του Κιέβου, όπου το πλήγμα σε αποθήκη πυρομαχικών προκάλεσε αλλεπάλληλες εκρήξεις, με τον απολογισμό των θυμάτων να ανέρχεται σε τουλάχιστον 27 νεκρούς.
Ποιοι συνταξιούχοι θα πάρουν 400 ευρώ στις 30 Νοεμβρίου - Οι «κερδισμένοι»
03:00
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
02:00
ΔΥΠΑ: Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα - Στις 23/9 και μέσω ΚΕΠ
01:00
Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα των αναπληρωτών εκπαιδευτικών
00:30