Ανοιχτό το ενδεχόμενο τρομοκρατίας για την επίθεση στο Οχάιο
Ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης στο πανεπιστήμιο του Οχάιο ήταν σομαλικής καταγωγής, μετέδωσαν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
O άνδρας της επίθεσης που έγινε στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου του Οχάιο, χρησιμοποίησε ένα χασαπομάχαιρο και ένα αυτοκίνητο προκειμένου να τραυματίσει περαστικούς, σύμφωνα με τις αρχές, οι οποίες δεν αποκλείουν κανένα σενάριο, αφήνοντας ανοιχτό και το ενδεχόμενο της «τρομοκρατικής» ενέργειας.
«Γύρω στις 09.52 τοπική ώρα (17.52 ώρα Ελλάδας) ένας ύποπτος άνδρας έστριψε με το όχημά του στην 19η οδό Ουέστ με κατεύθυνση την λεωφόρο Κόλετζ και τραυμάτισε περαστικούς.
Εξήλθε του οχήματός του και χρησιμοποίησε ένα χασαπομάχαιρο για να τραυματίσει περαστικούς» διευκρίνισε ο αρχηγός της αστυνομίας του πανεπιστημίου Κρεγκ Στόουν, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Ένας αστυνομικός που έσπευσε στο σημείο άνοιξε πυρ εναντίον του και τον σκότωσε, σύμφωνα με τον πρύτανη Μάικλ Ντρέικ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ, ΛΕΕΙ Ο ΤΡΑΜΠ: Πυραυλική καταιγίδα στη Μέση Ανατολή: Η εξόντωση της ηγεσίας του Ιράν και το «παράθυρο» αποκλιμάκωσης
23:59
Ιρανικά ΜΜΕ: Νεκροί επτά στρατιωτικοί διοικητές
23:50
Πόλεμος στο Ιράν: Επτά τραυματίες στην Ιερουσαλήμ σε ιρανική πυραυλική επίθεση
23:44
Διάγγελμα Στάρμερ: Η Βρετανία δίνει την άδεια στις ΗΠΑ να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις
23:39