ΕΛΛΑΔΑ

Παρνασσός: Λεωφορείο με 50 επιβάτες βγήκε εκτός πορείας

Παρνασσός: Λεωφορείο με 50 επιβάτες βγήκε εκτός πορείας
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI/ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ

Λεωφορείο με 50 επιβάτες ξέφυγε από την πορεία του το μεσημέρι της Πέμπτης, στο δρόμο προς το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού. Οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας της Βοιωτίας και της Λιβαδειάς, κατάφεραν το απόγευμα να βάλουν τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών.

Οι επιβάτες μεταφέρθηκαν με άλλο λεωφορείο στην Αράχωβα συνοδεία εκχιονιστικού μηχανήματος και συνεχίζουν με χαμηλές ταχύτητες το ταξίδι της επιστροφής τους.

Παράλληλα οι υπηρεσίες κατάφεραν να ξεκολλήσουν και το βαρύ όχημα το οποίο κινούνταν χωρίς αντιολισθητικές αλυσίδες στον χιονισμένο δρόμο, σύμφωνα με το tvstar.gr.

Σημειώνεται ότιη Εθνική Μετεωρολογική υπηρεσία εξέδωσε νέο έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, για επιδείνωση των χιονοπτώσεων τις επόμενες ώρες.

Η ΕΜΥ προβλέπει ένταση των χιονοπτώσεων σε Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Στερεά Αττική, Εύβοια και Σποράδες, παγετό τις πρωινές και βραδινές ώρες, αλλά και θυελλώδεις ανέμους στο Αιγαίο. Ήδη από την κακοκαιρία, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει η Εύβοια ενώ σε δεκάδες περιοχές του εθνικού και επαρχιακού δικτύου είναι απαραίτητη η χρήση αλυσίδων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ