Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Σοκαρισμένοι οι γείτονες του 27χρονου που σκότωσε το γιο του και αυτοκτόνησε
Δεν μπορούν να πιστέψουν οι κάτοικοι της γειτονιάς του Χαλανδρίου την τραγωδία που συνέβη λίγα μόλις μέτρα μακριά από τα σπίτια τους.
«Είμαι μεγαλωμένη εδώ πέρα, δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιο λόγο, τι μπορεί να οδήγησε τον πατέρα να κάνει κάτι τέτοιο. Απλώς επειδή είμαστε της γειτονιάς, με ειδοποίησε μια φίλη μου πως κάτι έχει γίνει στη γειτονιά μας», εκμυστηρεύτηκε μία γυναίκα που μεγάλωσε και ζει στη συγκεκριμένη περιοχή.
Λίγο νωρίτερα, ένας 27χρονος άνδρας φέρεται να σκότωσε τον 4χρονο γιο του με καραμπίνα, προτού στρέψει την κάννη στον εαυτό του, μέσα στο διαμέρισμα που κατοικούσαν τον τελευταίο χρόνο.
Σύμφωνα με τα όσα είπαν κάτοικοι της περιοχής στο CNN Greece, ο πατέρας - που βρισκόταν σε διάσταση με τη μητέρα του παιδιού - και ο γιος του έμεναν μόνοι τους στο διαμέρισμα τον τελευταίο χρόνο. Οι γείτονες περιέγραψαν τον 27χρονο ως ήσυχο και κοινωνικό άνθρωπο που δεν είχε δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα.
Εθνική Τράπεζα: Κέρδη μετά φόρων ύψους 1,3 δισ. ευρώ το 2025
10:09
Πάτρα: Δύο συλλήψεις ανήλικων κοριτσιών για τον ξυλοδαρμό μαθήτριας στη διάρκεια σχολικής εκδρομής
10:05
Σακαρέτσιος: Με το Railway.gov.gr ξέρουμε πού είναι ανά πάσα στιγμή κάθε τρένο
10:05
«Δεν θα ξαναμπώ σε τρένο ποτέ»: Η ζωή μετά την τραγωδία των Τεμπών όπως τη βιώνουν οι πρωταγωνιστές
10:01