ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία βιολόγου: «Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα» - Η ανατριχιαστική κατάθεση του 27χρονου

Δολοφονία βιολόγου: «Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα» - Η ανατριχιαστική κατάθεση του 27χρονου
EUROKINISSI

«Γύρισε και με κοίταξε τραυματισμένη στο χώμα, μετά το πρώτο χτύπημα. Θυμάμαι το βλέμμα της. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Της κόπηκε το αυτί από το δεύτερο “πέρασμα”. Τότε αποφάσισα να την πάω στο καταφύγιο. Τη βίασα τρεις φορές, μετά την πέταξα…». Με την ανατριχιαστική αυτή περιγραφή από την κατάθεση του 27χρονου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Real News, φέρεται να παραδέχεται στις Αρχές τον τρόπο με τον οποίο παγίδευσε και εξουδετέρωσε την αντίσταση της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton.

Με απόλυτη ψυχραιμία ο 27χρονος διηγήθηκε λεπτό λεπτό στους άνδρες της Ασφάλειας Χανίων πώς βασάνισε και σκότωσε την Αμερικανίδα βιολόγο. Αρχικά ο δράστης δήλωσε άγνοια στους ανακριτές για την εξαφάνιση της Suzanne Eaton, αλλά στη συνέχεια υπέπεσε σε πολλές αντιφάσεις αναφορικά με τις ενέργειές του, με αποτέλεσμα να παραδεχτεί την ενοχή του.

«Την είδα γύρω στις 3 το μεσημέρι να τρέχει φορώντας αθλητική φόρμα. Δεν υπήρχε κανείς άλλος στον δρόμο. Ήθελα να βρω μια γυναίκα να κάνω σεξ, γι’ αυτό είχα πάρει το αμάξι και οδηγούσα στον δρόμο. Την αιφνιδίασα χτυπώντας την με το αμάξι. Ήθελα να την ακινητοποιήσω. Όταν έπεσε στο έδαφος ματωμένη, γύρισε και με κοίταξε. Τότε αποφάσισα να την ξαναπατήσω. Έβαλα όπισθεν και οι τροχοί του αυτοκινήτου πέρασαν από πάνω της. Της κόπηκε το αυτί και ούρλιαζε από τον πόνο» ανέφερε ο 27χρονος.

Μετά τον εγκλωβισμό της Αμερικανίδας βιολόγου στους τροχούς του δράστη, ο 27χρονος πήρε την απόφαση να τη μεταφέρει σε ερημικό σημείο για να συνεχίσει ό,τι είχε σχεδιάσει.

«Θυμήθηκα πως είχα στο αμάξι μια ομπρέλα θαλάσσης. Έβγαλα το κάλυμμα και το έστρωσα στο πορτμπαγκάζ για να μη μείνουν αίματα. Την έβαλα μέσα και έριξα και το κομμένο αυτί. Ήταν ζωντανή και πάλευε…», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ο καθ’ομολογίαν δράστης απομακρύνθηκε από το σημείο και αφού οδήγησε περίπου δέκα χιλιόμετρα έφτασε στο παλιό γερμανικό καταφύγιο. Εκεί πάρκαρε το όχημά του δίπλα από την τρύπα που γνώριζε πολύ καλά από παλαιότερη εξερεύνηση κι έβγαλε από το πορτμπαγκάζ την αιμόφυρτη γυναίκα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας, αν και βαρύτατα τραυματισμένη η Αμερικανίδα, συγκέντρωσε όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει και προσπάθησε να αντισταθεί στον δράστη και να σώσει τη ζωή της.

«Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές»

Ο 27χρονος, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, φαίνεται πως ήταν αποφασισμένος να ολοκληρώσει τα όσα είχε σχεδιάσει. «Αντιδρούσε αλλά την κρατούσα γερά. Σχεδόν παλεύαμε και της έσφιγγα τον λαιμό για να την ακινητοποιήσω. Τη βίασα κατά φύση και παρά φύση τρεις φορές. Την έσυρα κοντά στο φρεάτιο και την πέταξα μέσα στην τρύπα. Έριξα πάνω της το κάλυμμα της ομπρέλας και ό,τι σκισμένα ρούχα υπήρχαν γύρω γύρω» παραδέχεται ο 27χρονος.

Τέσσερις ημέρες μετά οι ερασιτέχνες σπηλαιολόγοι ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της Suzanne Eaton ενώ η σήμανση εντόπισε και φωτογράφισε τα βασικά πειστήρια της δολοφονίας που παρουσιάζει η RealNews. Το κάλυμμα της ομπρέλας μέσα στη σπηλιά, την παλέτα με την οποία έκλεισε το φρεάτιο και τα ίχνη από τις ρόδες του αυτοκινήτου του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ