ΕΛΛΑΔΑ

ΕΟΠΥΥ: Νέα Περιφερειακή Διεύθυνση μόνο για τους ασφαλισμένους του Δήμου Αθηναίων

ΕΟΠΥΥ: Νέα Περιφερειακή Διεύθυνση μόνο για τους ασφαλισμένους του Δήμου Αθηναίων
INTIME NEWS

Έτοιμη να λειτουργήσει είναι η νέα Περιφερειακή Διεύθυνση (ΠΕ.ΔΙ.) του ΕΟΠΥΥ, από την οποία θα εξυπηρετούνται πλέον μόνο οι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων.

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Αθήνας Β’ ξεκινά τη λειτουργία της, την Πέμπτη (05/12/2019) στο κτήριο επί της οδού Ηπείρου 38. Πρόκειται για ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πολίτες, με όλες τις προδιαγραφές ενός άρτια εξοπλισμένου και ασφαλούς δημόσιου κτηρίου, επισημαίνει η διοίκηση του Οργανισμού.

Στη νέα ΠΕ.ΔΙ. θα λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

α) Τμήμα Παροχών Ασθένειας

β) Τμήμα Λογιστηρίου

γ) Τμήμα Φαρμακευτικής

δ) Τμήμα Γραμματείας.

Κλειστή η ΠΕ.ΔΙ. Κεντρικής Αθήνας για 5 ημέρες

Η υφιστάμενη Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Αθήνας θα συνεχίσει να εξυπηρετεί τους Δήμους Βύρωνα, Γαλατσίου, Δάφνης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Χαλκηδόνας, Ταύρου και Υμηττού.

Ωστόσο, φεύγει από την οδό Αχαρνών 96 και μεταφέρεται στην οδό Κεφαλληνίας 104, σε νέο σύγχρονο κτήριο.

Λόγω της μετακόμισης, η ΠΕ.ΔΙ. θα παραμείνει κλειστή από τις 9 έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2019. Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 η ΠΕ.ΔΙ. θα λειτουργεί πλέον κανονικά στην οδό Κεφαλληνίας 104.

Τόσο η δημιουργία της νέας Περιφερειακής Διεύθυνσης όσο και η μετακόμιση της υφιστάμενης εντάσσονται στο σχεδιασμό του ΕΟΠΥΥ και του υπουργείου Υγείας, για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών και ασθενών από τις δομές του Οργανισμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ