Ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Καβάλας βρέθηκε ο 44χρονος πρώην υποδιευθυντής του υποκαταστήματος εταιρείας σεκιούριτι στον Αμυγδαλεώνα, ο οποίος δήλωσε μετανοιωμένος για τη ληστεία «μαμούθ» 4,2 εκατομμυρίων ευρώ που διέπραξε, κάνοντας λόγο για «μία λανθασμένη πράξη».

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Παύλο Γκουρτζή, ανέλαβε όλη την ευθύνη της σκηνοθετημένης ληστείας που διέπραξε στα τέλη Ιανουαρίου 2019 στο χώρο του υποκαταστήματος μαζί με τον 64χρονο επιχειρηματία και κουμπάρο του, ο οποίος διατηρεί αντιπροσωπεία αυτοκίνητων στα Αμισιανά του Δήμου Παγγαίου.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος προσωπικά δεν είχε οικονομικά προβλήματα και αποφάσισε μαζί με τον 64χρονο να αφαιρέσουν τα χρήματα και στη συνέχεια να τα μοιραστούν. Δήλωσε άγνοια για το ποσό των 800.000 € που υπολείπεται ακόμα και δεν βρέθηκε από την αστυνομία λέγοντας ότι δεν τα ξόδεψε ο ίδιος.

Ο 44χρονος άντρας φέρεται να απέκλεισε οποιαδήποτε ανάμιξη του 41χρονου γιου του επιχειρηματία, που επίσης κατηγορείται για συμμετοχή στη υπόθεση.

Η ανάκριση του 44χρονου διήρκησε περίπου δυο ώρες. Αυτή την ώρα ανακρίνεται ο 64χρονος επιχειρηματίας και αμέσως μετά ενώπιον της ανακρίτριας θα βρεθεί ο γιος του.

Διαβάστε επίσης