ΕΛΛΑΔΑ

Πετράλωνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Εντοπίστηκε η μητέρα του «δράστη»

Πετράλωνα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση – Εντοπίστηκε η μητέρα του «δράστη»
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ΙΝΤΙΜΕ

Ραγδαίες εξελίξεις για την περίεργη υπόθεση που διερευνούν από χθες στα Πετράλωνα οι αστυνομικοί, καθώς εντοπίστηκε η μητέρα του 20χρονου που ομολόγησε ότι σκότωσε, τεμάχισε και πέταξε στα σκουπίδια τον 52χρονο νονό του.

Οι αστυνομικοί αναζητούσαν από την πρώτη στιγμή τη γυναίκα, καθώς υπήρχε μαρτυρία ότι η μητέρα του φερόμενου ως δράστη πριν από δύο ημέρες είπε σε φίλους του 52χρονου ότι ο γιος της «τον έκανε κομμάτια».

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, οι αστυνομικοί αντελήφθησαν ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα και ζητήθηκε η συνδρομή ψυχιάτρου.

Μετά την εξέτασή της, διετάχθη ο εγκλεισμός της σε ψυχιατρική κλινική.

Την ίδια ώρα, ο φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 52χρονου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το έγκλημά του στους αστυνομικούς, ωστόσο δεν τους αποκάλυψε το κίνητρο.

Ο 20χρονος, ο οποίος εξετάστηκε από ψυχίατρο, έδωσε συγκεχυμένες πληροφορίες σχετικά με το πότε ακριβώς διέπραξε το έγκλημα.

Έτσι, ψάχνοντας στη χωματερή για να βρουν το τεμαχισμένο σώμα του 52χρονου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να φωτίσουν την τραγική οικογενειακή ιστορία.

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα τη Δευτέρα.

Τι κατέγραψε κάμερα ασφαλείας

Την ίδια ώρα, κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον φερόμενο ως δράστη να πετάει σακούλες σκουπιδιών σε κάδο απορριμμάτων της περιοχής τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Οι αστυνομικοί από τα εγκληματολογικά εργαστήρια εντόπισαν αίμα σε τρία δωμάτια του σπιτιού του 20χρονου και πάνω σε κουβέρτες.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής, δεν έχουν εντοπίσει το μαχαίρι με το οποίο ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει ότι διέπραξε το έγκλημα.

Ακόμη, έγινε έρευνα σε δύο κάδους σκουπιδιών, τους οποίους υπέδειξε ο 20χρονος ως αυτούς στους οποίους πέταξε τις σακούλες με το τεμαχισμένο πτώμα του νονού του.

Ο δήμος Αθηναίων ενημέρωσε την αστυνομία ότι οι συγκεκριμένοι κάδοι είχαν αδειάσει ήδη δύο φορές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ