Ματέο Σαλβίνι: Βουτιά στην πισίνα της... Μαφίας
«Ο αγώνας ενάντια στη Μαφία αποτελεί προτεραιότητα για μένα και την κυβέρνησή μου. Θα ήθελα, στο τέλος της διαδρομής, να με θυμούνται ως έναν από αυτούς που πολέμησαν την Καμόρα, τη Ντραγκέτα, τη Μαφία, περισσότερο από άλλους».
Αυτά τα λόγια ανήκουν στον υπουργό Εσωτερικών της Ιταλίας Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος επισκέφθηκε εταιρία στην επαρχία της Σιένα, η οποία ανήκε σε έναν επιχειρηματία-μέλος της Κόζα Νόστρα πριν κατασχεθεί το 2007.
Παρουσία εκπροσώπων του Τύπου, ο υπουργός Εσωτερικών, δεν δίστασε να απολαύσει και το μπάνιο του στην πισίνα που βρίσκεται στην κατασχεμένη έκταση, λέγοντας μάλιστα: «τι καλύτερο από το να κολυμπήσει κανείς στην πισίνα που κατασχέθηκε από το “αφεντικό”».
Λίγο αργότερα τόνισε πως «πρέπει να αφήσουμε αυτούς τους κυρίους μόνο με τα εσώρουχα», εξηγώντας πως ο μόνος τρόπος «να πολεμήσουμε τη μαφία, είναι να πάρουμε τα πάντα».
Δράμα: Με οχτώ μαχαιριές σκότωσε την 45χρονη αστυνομικό ο 50χρονος - Το χρονικό και οι μαρτυρίες
08:47
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα και στα δύο ρεύματα του Κηφισού - Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:39
Η Αθήνα «επενδύει» στη Λιβύη – Τα μηνύματα της επίσκεψης του γιου του Χαφτάρ
08:35
Το νέο BYD Dolphin G DM-i είναι ένα plug-in υβριδικό υπέρ-μίνι
08:29