ΚΟΣΜΟΣ

Αυτοκτόνησε η δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Μέριλαντ

Αυτοκτόνησε η δράστης της αιματηρής επίθεσης στο Μέριλαντ
EPA/SCOTT SERIO

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις ακόμη τραυματίστηκαν από πυρά μιας γυναίκας η οποία αργότερα αυτοκτόνησε σε μια αποθήκη διανομής φαρμάκων στην κομητεία Χάρτφορντ του Μέριλαντ των ΗΠΑ.

Η 26χρονη γυναίκα, που εργαζόταν στην αποθήκη στην πόλη Αμπερντίν, για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους άνοιξε πυρ εναντίον των συναδέρφων της λίγο μετά τις 09.00 το πρωί τοπική ώρα (16.00 ώρα Ελλάδας), πριν στρέψει το όπλο εναντίον της και δώσει τέλος στη ζωή της, δήλωσε ο σερίφης Τζέφρεϊ Γκάλερ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Οι έρευνες δεν έχουν ακόμη καθορίσει το κίνητρο της γυναίκας, αλλά μια πηγή των δυνάμεων επιβολής του νόμου είπε στο πρακτορείο Reuters ότι το αιματηρό περιστατικό ξεκίνησε για λόγους που σχετίζονται με την εργασία.

Στο κέντρο διανομής φαρμάκων της εταιρείας φαρμακευτικών προϊόντων Rite Aid εργάζονται περίπου 1000 υπάλληλοι.

«Ήταν σχεδόν έξω από την πόρτα μου»

Η Κολίν Χέντρικσον, που κατοικεί και εργάζεται στην περιοχή, είπε πως περίμενε το λεωφορείο όταν κάποιος την ενημέρωσε για τους πυροβολισμούς.

«Ήταν σχεδόν έξω από την πόρτα μου» είπε η ίδια, μιλώντας στο συνεργαζόμενο με το CNNi δίκτυο WJZ.

Όπως περιέγραψε η Χέντρικσον, είδε ασθενοφόρα, περιπολικά και ελικόπτερα στην περιοχή -κάτι που φαινόταν περίεργο σε μια συνήθως τόσο ήρεμη περιοχή της πολιτείας.

Στo Χάρτφορντ υπάρχουν αρκετές αποθήκες και εργοστάσια, ορισμένα εκ των οποίων ανήκουν σε γνωστές μάρκες.

«Συνήθως είναι πολύ ήρεμη περιοχή. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο χάος» είπε η Χέντρικσον, και συμπλήρωσε: «Είναι πολύ τρομακτικό όταν είναι έξω από την πόρτα σου γιατί μπορεί να δεις εκατομμύρια ρεπορτάζ για πυροβολισμούς και επιθέσεις, για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα αυτά σου φαντάζουν πραγματικά».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ