ΚΟΣΜΟΣ

Αυστραλία: Οργή με έφηβο που έφαγε ζωντανό ένα οπόσουμ και τον βιντεοσκόπησαν οι φίλοι του

Αυστραλία: Οργή με έφηβο που έφαγε ζωντανό ένα οπόσουμ και τον βιντεοσκόπησαν οι φίλοι του
Φωτογραφία αρχείου AP Photo/Jens Meyer

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η πράξη ενός εφήβου από την Αυστραλία, ο οποίος έφαγε ζωντανό ένα οπόσουμ, ενώ, μάλιστα, οι φίλοι του τον βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια κοινοποίησαν το αηδιαστικό βίντεο στα social media.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Κουίνσλαντ της Αυστραλίας και σύμφωνα με τον τοπικό οργανισμό για την Προστασία των Ζώων, έχουν καταγραφεί τέσσερα παρόμοια κρούσματα, όπου σε όλα τους, δράστες είναι έφηβοι και θύματα τα μικρά θηλαστικά ζώα.

Τα επίμαχα βίντεο, προκάλεσαν την οργή του κόσμου του στο Διαδίκτυο -κι όχι μόνο- και προωθήθηκαν στις αρμόδιες Αρχές.

Ο έφηβος στο πιο πρόσφατο βίντεο που είδε το «φως» της δημοσιότητας, σύμφωνα με τη Guardian, δαγκώνει και τρώει κομμάτια του οπόσουμ, ενώ είναι ζωντανό, με τους φίλους του απλά τον… ενθαρρύνουν. Σε ένα άλλο βίντεο που έχει κοινοποιηθεί στο Διαδίκτυο, φαίνεται ένα άλλο οπόσουμ το οποίο πιάστηκε σε δίχτυ και παραδόθηκε σε… σκύλους, που το κατασπάραξαν.

ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες:

Η αστυνομία ερευνά και τα δύο περιστατικά, ενώ έχουν γίνει συλλήψεις για άλλα δύο που έλαβαν χώρα τον Φεβρουάριο.

Σε μία άλλη περίπτωση, ένας άνδρας αιχμαλώτισε ένα οπόσουμ, το χτυπούσε στον τοίχο μέχρι να πεθάνει και έπειτα το πέταξε σε θάμνους. Ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για κακοποίηση ζώου και η δίκη του είναι προγραμματισμένη για τις 12 Μαρτίου.

Αντιμέτωπη με τη Δικαιοσύνη βρίσκεται και μία 24χρονη, η οποία φωτογραφήθηκε με όπλο και κρατώντας ένα οπόσουμ το που είχε μόλις σκοτώσει.

Εικόνες βγαλμένες από ταινία… τρόμου: Ταραντούλα κατασπαράσσει οπόσουμ

Άγνωστο παραμένει αν ο νεαρός Αυστραλός "εμπνεύστηκε" από το βίντεο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας όταν μάρτυρες ενός αηδιαστικού... δείπνου βρέθηκαν επιστήμονες στο τροπικό δάσος του Αμαζονίου, που είδαν μία ταραντούλα στο μέγεθος ενός πιάτου να κατασπαράσσει ένα οπόσουμ!

Η αράχνη άρπαξε το μικρό θηλαστικό από τον λαιμό και όταν οι επιστήμονες του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν έφτασαν στο σημείο -αφού βρισκόταν κοντά και άκουσαν έναν θόρυβο στα φυτά- το οπόσουμ προσπαθούσε, μάταια, να ξεφύγει.

Η ταραντούλα είχε μέγεθος μεγαλύτερο από μία μπάλα του μπέιζμπολ, χωρίς να συμπεριλαμβάνονται και τα πόδια της. Το οπόσουμ είχε σχεδόν το μέγεθος μίας μπάλας σόφτμπολ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ