ΚΟΣΜΟΣ

Λεκτικό… ατόπημα για τον Τραμπ: Το καπέλο με το ελληνικό σλόγκαν μπέρδεψε τον πλανητάρχη

Λεκτικό… ατόπημα για τον Τραμπ: Το καπέλο με το ελληνικό σλόγκαν μπέρδεψε τον πλανητάρχη
Screen grab από βίντεο

Σε… ατόπημα υπέπεσε ο Ντόναλντ Τραμπ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο, καθώς οι σύμβουλοί του μάλλον δεν τον είχαν ενημερώσει σωστά για το τι έγραφε στα ελληνικά το κόκκινο καπέλο που κρατούσε στα χέρια του και έδειξε στους παρευρισκόμενους.

Στην αρχή της ομιλίας του, ο Τραμπ εμφανίστηκε στο βήμα κρατώντας ένα καπέλο με τη φράση «Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη» -το σλόγκαν της προεκλογικής του εκστρατείας, γραμμένο στα ελληνικά.

Ανοίγοντας την ομιλία του ο Τραμπ είπε: «Μόλις μας έδωσαν αυτό το υπέροχο καπέλο. Ξέρετε τι γράφει αυτό το καπέλο; Κάντε την Ελλάδα ξανά μεγάλη».

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός πρόεδρος έδειξε το καπέλο στον κόσμο, το οποίο φυσικά έγραφε: «Κάντε την Αμερική ξανά μεγάλη».

Στη συνέχεια πέταξε το καπέλο στους παρευρισκόμενους και συνέχισε την ομιλία του. Το λεκτικό αυτό ατόπημα δεν φάνηκε να ενοχλεί καθόλου τον κόσμο που είχε φτάσει στον Λευκό Οίκο για να δώσει το «παρών» στην εκδήλωση, καθώς στο άκουσμα της φράσης του Αμερικανού προέδρου άρχισαν να χειροκροτούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ