ΚΟΣΜΟΣ

Πακιστάν: Φόρεσε μπούρκα στον άντρα της και προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων

Πακιστάν: Φόρεσε μπούρκα στον άντρα της και προκάλεσε «θύελλα» αντιδράσεων
Instagram/themewlyweds

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσε γυναίκα στο Πακιστάν, όταν κοινοποίησε φωτογραφία του συζύγου της να φοράει μπούρκα.

Η ακτιβίστρια με την τολμηρή της κίνηση ήθελε να καταδικάσει τα στερεότυπα μεταξύ των δύο φύλων.

«Αυτός είναι ο όμορφος σύζυγός μου. Βέβαια, δεν μπορείτε να δείτε πόσο ωραίος είναι επειδή έχω φροντίσει να διατηρεί την ομορφιά του (την ταυτότητά του) κρυμμένη» αναφέρει στη λεζάντα της φωτογραφίας στο Instagram η Héra Mannan Khan.

Και συνεχίζει «Ό,τι είναι, όλα όσα έχει καταφέρει, όλα τα όνειρά του, όλη του τη ζωή, τα χρωστάει σε μένα. Προτιμώ ο σύζυγός μου να μένει στο σπίτι, γιατί ο κόσμος είναι κακός. Όμως είναι εντάξει όταν βγαίνει μαζί μου».

https://www.instagram.com/p/Bv6jgPEnCiR

Μεταξύ άλλων φράσεων που προκάλεσαν αντιδράσεις στον κόσμο του διαδικτύου, η Héra αναφέρει πως το προηγούμενο βράδυ έβγαλε τον σύζυγό της για δείπνο και έφαγαν κοτόπουλο χωρίς στεροειδή γιατί «δεν θέλω να επηρεαστεί η γονιμότητά του. Κύριος σκοπός της ύπαρξής του είναι να μου δώσει παιδιά και να με κάνει μητέρα».

Η γυναίκα ανέβασε και ένα βίντεο, όπου ο σύντροφός της κρατάει την τσάντα της και έγραψε: «Ως άνδρες οφείλετε στις γυναίκες σας την ίδια αγάπη και τον ίδιο σεβασμό που σας οφείλουν και εκείνες. Μην διστάζετε να το κάνετε τόσο δημόσια, όσο κι όταν είστε οι δύο σας. Μην ντρέπεστε».

https://www.instagram.com/p/Bv9_Eb7HaEk

Αρκετοί χρήστες των social media κατέκριναν την κίνηση της Héra, ενώ μερικοί άλλοι απλά συμφώνησαν.

«Παντρεύτηκε έναν ανόητο άνθρωπο. Κι εγώ θα έκρυβα το πρόσωπό μου εάν είχα παντρευτεί κάποια χαζή» γράφει ένας χρήστης του Twitter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ