Ένας άντρας από το Φοίνιξ συνελήφθη ως ύποπτος για τη δολοφονία της συζύγου του, των δύο από τα τρία μικρά του παιδιά και ενός άντρα που πίστευε ότι διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του. Ο φερόμενος ως δράστης υποστηρίζει στην αστυνομία πως πίστευε ότι οι δολοφονίες που διέπραξε ήταν «δικαιολογημένες στα μάτια του Θεού».

Ο 30χρονος τέθηκε υπό κράτηση την Πέμπτη όταν η αστυνομία βρήκε την 29χρονη σύζυγό του και τις κόρες του -πέντε και επτά ετών- νεκρές στο σπίτι της οικογένειας, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Φοίνιξ, Τόμι Τόμσον, σε συνέντευξη Τύπου.

Ο ύποπτος κατηγορείται επίσης για τον θανάσιμο πυροβολισμό ενός 46χρονου άνδρα, ο οποίος, όπως υποστήριξε ο φερόμενος ως δράσης στις Αρχές, διατηρούσε δεσμό με τη σύζυγό του.

Ο 30χρονος είπε στους ανακριτές ότι οι πυροβολισμοί ήταν δικαιολογημένοι «επειδή στα μάτια του Θεού ήταν σωστό για αυτόν να αντιμετωπίσει κάποιον με αυτόν τον τρόπο που είχε εμπλακεί σε μοιχεία», είπε ο Τόμσον.

Η τρίχρονη κόρη του ζευγαριού η οποία είχε κρυφτεί, βρέθηκε σώα κατά την άφιξη των αστυνομικών.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν σε ένα συγκρότημα διαμερισμάτων το βράδυ της Πέμπτης μετά από αναφορές για πυροβολισμούς και βρήκαν έναν νεκρό άνδρα (σ.σ. τον 46χρονο) καθώς και έναν άνδρα και μια γυναίκα τραυματισμένους από πυροβολισμούς.

AP 19103071820661
Ο ύποπτος Austin Smith - Πηγή: Maricopa County Sheriff's Office via AP

Έπειτα, οι αξιωματικοί πήγαν στο σπίτι του ύποπτου, αφού η τραυματισμένη γυναίκα είπε ότι ανησυχεί για την ασφάλεια της συζύγου και των παιδιών του 30χρονου, ανέφερε ο Τόμσον.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 30χρονο χωρίς να σημειωθεί κάποιο συμβάν αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Ο αστυνομικός εκπρόσωπος δεν έδωσε καμία πληροφορία σχετικά με το ποινικό μητρώο του ύποπτου ή αν η αστυνομία είχε κληθεί στο παρελθόν στο σπίτι της οικογένειας.

Διαβάστε επίσης