Σκηνές βγαλμένες από το… «Άλιεν» εκτυλίχθηκαν στο Φοξ Άιλαντ της Ουάσιγκτον, όταν μία γυναίκα που ήθελε να συμμετάσχει σε διαγωνισμό φωτογραφίας πήρε ένα χταπόδι και το έβαλε στο πρόσωπό της, ενδεχομένως για να αναπαραστήσει μια γνωστή σκηνή του φιλμ επιστημονικής φαντασίας! 

Η Jamie Bisceglia είχε την… ευφυέστατη ιδέα να «δανειστεί» ένα χταπόδι που μόλις είχε πιάσει ένας ψαράς και να το βάλει στο πρόσωπό της, ώστε να βγάλει μία ιδιαίτερη φωτογραφία.

Το μαλάκιο, ωστόσο, δεν είχε την ίδια διάθεση να φωτογραφηθεί και δάγκωσε τη γυναίκα δύο φορές με το ράμφος του.

«Ήταν σαν να έμπαινε αγκίστρι στο δέρμα μου» δήλωσε η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Live Science.

Η Jamie αιμορραγούσε για μισή ώρα και πονούσε, ενώ μετά από δύο ημέρες είχε πρηστεί τόσο πολύ που δεν μπορούσε να καταπιεί.

Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έδωσαν αντιβίωση και την πληροφόρησαν πως το πρήξιμο θα υποχωρήσει, αλλά θα επανέρχεται για μήνες.

alien

Τα χταπόδια χρησιμοποιούν το ράμφος τους για να τρυπούν τα κελύφη των θηραμάτων τους και μετά εισάγουν δηλητηριώδες σάλιο για να τα παραλύσουν ή να τα σκοτώσουν. Τις περισσότερες φορές, τα δαγκώματα χταποδιών προκαλούν πρήξιμο και αιμορραγία στους ανθρώπους, αλλά υπάρχει ένα συγκεκριμένο είδος (σ.σ. το Hapalochlena lunulata) που το δηλητήριό του είναι θανατηφόρο.

Πριν λίγους μήνες, μία vlogger από την Κίνα αποφάσισε να χαρίσει ένα νέο βίντεο στους followers της, με την ίδια να δοκιμάζει να φάει ένα ζωντανό χταπόδι, ωστόσο η κατάληξη δεν ήταν η αναμενόμενη.

Το ζωντανό χταπόδι φαίνεται να θέλησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και κόλλησε τις βεντούζες του στο πρόσωπο της νεαρής, με το βίντεο να γίνεται viral μέσα σε λίγες ώρες.

Διαβάστε επίσης