ΚΟΣΜΟΣ

Ο μικρός εγγονός του Τραμπ μπουσουλάει στον Λευκό Οίκο (vid)

Ο μικρός εγγονός του Τραμπ μπουσουλάει στον Λευκό Οίκο (vid)
Instagram

Η ζωή της οικογένειας Τραμπ άλλαξε έπειτα από την ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ. Η μεγάλη του κόρη Ιβάνκα άφησε άφησε τη ζωή της στη Νέα Υόρκη και μετακόμισε με την οικογένειά της στην Ουάσινγκτον, σε ένα σπίτι αξίας 5,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο σύζυγός της Τζάρεντ Κούσνερ εργάζεται ήδη στο πλευρό του νέου προέδρου των ΗΠΑ, ως ειδικός σύμβουλος και δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί την όμορφη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά: την 5χρονη Arabella Rose, τον 3 ετών Joseph Frederick και τον μόλις 10 μηνών Theodore James.

Η Ιβάνκα βρίσκεται στο πλευρό του πατέρα της και επισκέπτεται συχνά τον Λευκό Οίκο μαζί με τα παιδιά της. Μάλιστα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει τον μικρό εγγονό του Ντόναλντ Τραμπ να μπουσουλάει μέσα στον Λευκό Οίκο.

https://www.instagram.com/p/p

«Συνέβησαν τόσα υπέροχα πράγματα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και το ότι ο Theodore μπουσούλησε για πρώτη φορά μέσα στον Λευκό Οίκο» έγραψε η Ιβάνκα.

Γείτονες με τους Ομπάμα

Ο Τζάρεντ και η Ιβάνκα μετακόμισαν σε μία από τις καλύτερες γειτονιές της Ουάσινγκτον, όπου μένουν αρκετοί πολιτικοί. Στη συγκεκριμένη γειτονιά μένει και το ζεύγος Ομπάμα από την ημέρα που εγκατέλειψε τον Λευκό Οίκο.

https://www.instagram.com/p/p

Η Ιβάνκα, ανέλαβε να επιβλέπει την ανακαίνιση του σπιτιού το οποίο χτίστηκε το 1923. Ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ