Αυτός είναι ο δράστης της επίθεσης στο Παρίσι - ήταν γνωστός στις Αρχές (pics)
Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν φωτογραφίες του τζιχαντιστή δράστη της νέας τρομοκρατικής επίθεσης στο Παρίσι.
Ο λόγος για τον 39χρονο μαχητή του Ισλαμικού Κράτους που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Αμπού Γιουσούφ ο Βέλγος».
Ο ένοπλος δράστης της επίθεσης ήταν γνωστός στις υπηρεσίες πληροφοριών της Γαλλίας για την «ριζοσπαστικοποίησή» του ενώ σύμφωνα με το κανάλι BFMTV μετέδωσε είχε καταδικαστεί σε 15ετή φυλάκιση για τον πυροβολισμό δύο αστυνομικών το 2001.
Στη δημοσιότητα δόθηκε το ένταλμα για τη σύλληψή του που είχε εκδοθεί το 2001.



Η αστυνομία αναζητεί δεύτερο ύποπτο
Την ίδια ώρα η γαλλική αστυνομία αναζητεί έναν δεύτερο άνδρα που ταυτοποιήθηκε από τις βελγικές υπηρεσίες ασφαλείας σε σχέση με την επίθεση στην Λεωφόρο των Ηλυσίων, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών στο ραδιοφωνικό δίκτυο EUROPE 1.
Κύπρος: Αναφορές ότι η Χεζμπολάχ βρίσκεται πίσω από τη στοχοποίηση της βρετανικής βάσης
18:43
LIVEVLOG: Ο Τραμπ δεν αποκλείει χερσαία επίθεση στο Ιράν: «Το μεγάλο κύμα δεν έχει έρθει ακόμα» - Ιρανικές απειλές κατά της Κύπρου
18:30
Αυστηρή σύσταση σε Αμερικανούς πολίτες στην Κύπρο: Μην επισκέπτεστε την πρεσβεία
18:24
«Βέλη» Τραμπ κατά Στάρμερ: Είμαι απογοητευμένος - Άργησε πολύ να δώσει άδεια για τις βάσεις
18:17