«Έδειξε» τον υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα ο Σκουρλέτης
Πηγή: EUROKINISSI / ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Στο… εκλεκτό πρόσωπο, το οποίο θα πέσει στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών για το Δήμο Αθηναίων, φαίνεται πως έχει καταλήξει ο ΣΥΡΙΖΑ. 

Ο γραμματέας του ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης «φωτογράφισε» ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για το δήμο της Αθήνας τον υφυπουργό Εργασίας, Νάσο Ηλιόπουλο.

Μιλώντας σήμερα, Δευτέρα (03/12) στο ραδιόφωνο News 24/7 και απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας. Έγινε ο προστάτης των εργαζομένων. Είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Παράλληλα, ο κ. Σκουρλέτης απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για το δήμο Αθηναίων.

«Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014, αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου -Σακελλαρίδη» δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι «το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

Σχολιάζοντας την υποψηφιότητα του νυν περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, σημείωσε: «Αν αξιολογήσω την υποψηφιότητά του από τις πρώτες του τοποθετήσεις, είναι μια υποψηφιότητα εχθρική ως προς την Αυτοδιοίκηση, καθώς το πρώτο που δήλωσε είναι ότι θα ιδιωτικοποιήσει τις υπηρεσίες καθαριότητας».

Διαβάστε επίσης