ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μανιός: Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου

Μανιός: Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου
Eurokinissi-ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Την ώρα που η κυβέρνηση παλεύει για το κλείσιμο της αξιολόγησης, την εμφάνισή τους κάνουν εσωτερικοί τριγμοί με αφορμή τις φήμες για περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου ορίου.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός μιλώντας στον Αθήνα 9.84, ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να ψηφίσει στη Βουλή την περαιτέρω μείωση του αφορολόγητου.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω μείωση του αφορολόγητου εφ' όσον έρθει. Δεν είναι ότι έγινα πιο επαναστάτης, αλλά τα 8.700 ευρώ ήταν διαχειρίσιμο νούμερο για την εφαρμογή μιας διαφορετικής κοινωνικής πολιτικής, σε σχέση με τους προηγούμενους» πρόσθεσε ο κ. Μανιός, τονίζοντας ότι θα επιμείνει στο “όχι” για το αφορολόγητο».

«Δεν είναι μνημονιακό ή αντιμνημονιακό το να μπορεί ο ανασφάλιστος να πάει στο νοσοκομείο. Αν δεν μπορώ με τα μέτρα που μου επιβάλλουν να κάνω αυτή την επιλογή, τότε δεν τα υπογράφω. Η κυβέρνηση έχει ξοδέψει 200 εκατομμύρια για τους ανασφάλιστους, τα νοσοκομεία και τα φάρμακά τους. Δεν έχει νόημα να ψηφίσουμε μέτρα που θα χειροτερέψουν τη ζωή μας και πόσο μάλλον των φτωχών πολιτών» κατέληξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ