Αντίστροφη μέτρηση για το επίδομα παιδιού: Πότε κλείνει η πλατφόρμα των αιτήσεων
Κλείνει προσωρινά την Δευτέρα 03/11 και ώρα 18.00 η ηλεκτρονική πλατφόρμα Α2, Επίδομα Παιδιού, σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και του ΟΠΕΚΑ.
Μετά την ανωτέρω ώρα, η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν θα δέχεται νέες αιτήσεις μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της πληρωμής της 5ης διμηνιαίας δόσης για το 2025.
Όταν ολοκληρωθεί η πληρωμή του επιδόματος, η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί ξανά για νέες αιτήσεις.
Υπενθυμίζεται στους δικαιούχους ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Η αίτηση που έχει αποθηκευτεί προσωρινά θεωρείται ως μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.
Όσοι ενδιαφέρονται να ενημερωθούν λεπτομερώς για το Επίδομα Παιδιού, μπορούν να επισκεφθούν την σχετική σελίδα ΕΔΩ.
Στην ιστοσελίδα μπορείτε να αναζητήσετε και να βρείτε οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα επιδόματα και να ενημερωθείτε για ότι δικαιούστε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Εξοικονομώ-Ανακαινίζω για Νέους»: Άνοιξε η πλατφόρμα για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα Κτιρίου
ΔΥΠΑ: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για τους εκπαιδευτικούς
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε ξεκινούν οι πληρωμές - Αναλυτικά ο «χάρτης» των πληρωμών
01:00
Επιστροφή ενοικίου: Πότε πιστώνονται τα χρήματα - Ποιους αφορά η καταβολή
00:30
Χωρίς ταξί η Αθήνα και την Πέμπτη - Στις 10 το πρωί η κινητοποίηση των αυτοκινητιστών στη Βουλή
23:59
Στοχευμένη δράση των ΗΠΑ κατά του Χαμενεΐ, προτείνει η Ιρανή νομπελίστρια Ειρήνης Σιρίν Εμπαντί
23:50