Κυβερνητικές πηγές για Γεννηματά: Δεν κατάλαβε τι ξεστόμισε
«Πιστεύουμε ότι η κ. Γεννηματά δεν κατάλαβε τι ξεστόμισε. Το μόνο θύμα, μετά τη δήλωσή της, είναι η σοβαρότητα και το αίσθημα ευθύνης», με αυτή τη λακωνική ανακοίνωση κυβερνητικές πηγές σχολιάζουν την δήλωση της Φώφης Γεννηματά με αφορμή την χθεσινοβραδινή επίθεση στον αστυνομικό που βρισκόταν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
«Είναι ντροπή να μιλούν για προβοκάτσια» δήλωσε η Φώφη Γεννηματά, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αναφερόμενη στη χθεσινή ανακοίνωση της κυβέρνησης, που έκανε λόγο για προβοκατόρικη επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
«Την απάντηση την έδωσε σήμερα η αστυνομία, με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής εξέτασης» τόνισε η κ. Γεννηματά, σημειώνοντας ότι είναι απαράδεκτο να λένε ότι δεν χτυπήθηκε το ΠΑΣΟΚ αλλά ότι χτυπήθηκαν τα ΜΑΤ.
Σύμφωνα με την ίδια, η αστυνομία έχει εντολές να μην κυνηγάει τους δράστες πέρα από ένα σημείο. «Έχει ευθύνες η κυβέρνηση, γιατί υπάρχει το άβατο στα Εξάρχεια» πρόσθεσε.
Ισχυροί άνεμοι κρατούν «δεμένα» τα πλοία στην Αττική - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
08:06
Οι ταινίες της εβδομάδας: Βραβευμένος «Ήχος της πτώσης», επιστροφή Silent Hill και νέος Σαμ Ράιμι
08:03
Λήγει σήμερα η συμφωνία «New Start» για τα πυρηνικά: Φόβοι για νέα κούρσα εξοπλισμών από ΗΠΑ, Ρωσία
07:57
Στη Redex το έργο κατασκευής του νέου VIP Terminal στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»
07:55