Μητσοτάκης: Τι περιμένουν κάποιοι, να καούν αστυνομικοί για να ευαισθητοποιηθούν;
Επίσκεψη στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, όπου χθες σημειώθηκε επίθεση με μολότοφ, πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Σε δηλώσεις του στις κάμερες, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σημείωσε πως πήγε στο σημείο για να εκφράσει την «έμπρακτη συμπαράσταση μου στις γυναίκες και τους άνδρες της ελληνικής αστυνομίας που στοχοποιούνται από οργανωμένες συμμορίες».
«Δεν υπάρχει ευημερία χωρίς ασφάλεια. Υποσχόμαστε ότι όλα αυτά τα φαινόμενα θα παταχθούν την επόμενη κιόλας ημέρα που θα μας εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός», είπε.
Πρόεδρος Ειδικών Φρουρών στο CNN Greece: Δολοφονική η επίθεση, ήθελαν να κάψουν άνθρωπο
Συνεχίζοντας, σε έντονο ύφος, διερωτήθηκε: «Αναρωτιέμαι τι περιμένουν κάποιοι; Να καούν αστυνομικοί από μολότοφ για να ευαισθητοποιηθούν;» και τόνισε: «Οι Έλληνες πολίτες σήμερα, όχι μόνο στο κέντρο της Αθήνας, αισθάνονται απροστάτευτοι».
Βενεζουέλα: Πώς τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας... παρέδωσαν τον Μαδούρο στον Τραμπ
16:15
Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο
16:12
Μητσοτάκης από Ισπανία: Η Ελλάδα μπορεί να παίξει ρόλο στην διαμόρφωση της ευρωπαϊκής πολιτικής
16:10
Συναγερμός για φωτιά σε διαμέρισμα στο Ίλιον - Άμεση κινητοποίηση της πυροσβεστικής
16:04