Στο Φανάρι ο Γαβρόγλου για να ενημερώσει τους ιεράρχες
Στην Κωνσταντινούπολη μεταβαίνει σήμερα ο υπουργός Παιδείας Κώστας Γαβρόγλου, προκειμένου να ενημερώσει τους ιεράρχες για το περιεχόμενο της συμφωνίας Εκκλησίας-κυβέρνησης για το θέμα της μισθοδοσίας των κληρικών αλλά και τη διαχείριση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Η επίσκεψη του υπουργού Παιδείας πραγματοποιείται μια ημέρα πριν από την τακτική συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, η οποία είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη.
Το… ιερό deal μεταξύ Τσίπρα και Ιερώνυμου έχει προκαλέσει προβληματισμό στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, που έχει ζητήσει να ενημερωθεί για το περιεχόμενο της συμφωνίας.
Υπενθυμίζεται ότι χτες, ο κ. Γαβρόγλου συναντήθηκε με εκπροσώπους της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κρήτης. Οι δύο πλευρές, όπως έγινε γνωστό, «συμφώνησαν ότι διαφωνούν».
ΒΟΟΚREADS: Η Αίθουσα του Παιχνιδιού: Εκεί όπου στοιχηματίζεται η μοίρα της ανθρωπότητας
10:24
Γροιλανδία: «Δεν θα είμαστε Αμερικανοί» - Κοινή δήλωση των πέντε πολιτικών κομμάτων
10:14
Ταλαιπωρία για επιβάτες στα λιμάνια: Δεμένα τα πλοία στον Πειραιά χωρίς επίσημο απαγορευτικό
10:11
Φουντώνει η λαϊκή οργή στο Ιράν: Ξεπερνούν τους 200 οι νεκροί καταγγέλει γιατρός
10:07