ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μεϊμαράκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Ο Μεϊμαράκης επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στις ευρωεκλογές

Στην ανακοίνωση ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα είναι ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στις επερχόμενες ευρωεκλογές προχώρησε από το βήμα του 12ου Συνεδρίου της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Νωρίτερα, μιλώντας στους συνέδρους, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έστειλε μήνυμα ότι η ΝΔ είναι εδώ, παρούσα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να πάει η χώρα μπροστά.

Ο κ. Μεϊμαράκης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την τιμή που του έκανε να τον ορίσει πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής του Συνεδρίου, επισημαίνοντας πως «το σπίτι μας είναι αυτό, αυτό το αγαπάμε και στις καλύτερες οικογένειες υπάρχουν διαφορές, αλλά και πάλι μαζί είμαστε εδώ».

Απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, του είπε πως με το Συνέδριο αναβαθμίζεται και πάλι, προσθέτοντας πως στο επόμενο συνέδριο ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει ως πρωθυπουργός.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης κάλεσε, τέλος, όλα τα στελέχη που θα είναι υποψήφιοι στις επόμενες εκλογές, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να κινηθούν σε κλίμα ενότητας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ