ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν διαγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ την Μεγαλοοικονόμου - Ο Λεβέντης θέλει την παραίτησή της

Δεν διαγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ την Μεγαλοοικονόμου - Ο Λεβέντης θέλει την παραίτησή της
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

«Η κυρία Μεγαλοοικονόμου είναι ελεύθερη να πράξει όπως νομίζει» ήταν το σχόλιο κομματικού στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο ερωτήθηκε για τις πρωινές δηλώσεις της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Όπως εξήγησε στο CNN Greece η βουλευτής είναι συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ μιας και έχει εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων από τους οποίους και παραιτήθηκε. «Δεν είναι υποχρεωμένη να υπακούει στις κομματικές γραμμές. Εγώ από την στιγμή που θα είχα επιλέξει να είμαι σε μια κοινοβουλευτική ομάδα θα δεχόμουν και τις αποφάσεις του κόμματος, αλλά αυτό θα το έκανα εγώ» τόνισε.

Θέμα διαγραφής δεν τίθεται για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο η κοινοβουλευτική ομάδα να χάσει μια βουλευτή.

Αυτό καθώς η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου προκάλεσε στην συνέντευξη της τον Βασίλη Λεβέντη να της ζητήσει την έδρα αν αυτό επιθυμεί. Το γάντι σήκωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων στην Α΄ Αθηνών κ. Μάριος Γεωργιάδης.

«Καλούμε την κυρία Μεγαλοοικονόμου να υλοποιήσει τη δημόσια δέσμευσή της και να επιστρέψει σήμερα την έδρα της στην Ένωση Κεντρώων», δήλωσε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι ούτως ή άλλως την έδρα την οφείλει στον Πρόεδρο Βασίλη Λεβέντη και τους αγώνες του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ