ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καβγάς Κοτζιά – Ράπτη για τα... μάτια του Καμμένου

Καβγάς Κοτζιά – Ράπτη για τα... μάτια του Καμμένου
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Άναψαν τα αίματα, έστω και προσωρινά, στο καφενείο της Βουλής την ώρα που στο βήμα της ολομέλειας ανέβηκε ο Πάνος Καμμένος.

Πρωταγωνιστές, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και η βουλευτής της ΝΔ Έλενα Ράπτη.

Μόλις εκείνη είδε ότι ανέβαινε στο βήμα, ζήτησε από τον αστυνομικό που ήταν στο χώρο να δυναμώσει τον ήχο της τηλεόρασης για να τον παρακολουθήσει. Αυτό από μόνο του όμως ήταν αρκετό για να προκαλέσει τον εκνευρισμό του Νίκου Κοτζιά ο οποίος σε υψηλούς τόνους απαίτησε να κλείσει ο ήχος γιατί «δεν θέλω να τον ακούω», όπως χαρακτηριστικά είπε. Μάλιστα φέρεται να εγκάλεσε και τον αστυνομικό απευθυνόμενος όμως στην Έλενα Ράπτη γιατί «εδώ είναι για τους βουλευτές, δεν έχει δικαίωμα να είναι εδώ και να πειράζει την τηλεόραση».

Δεν κερδίζει η κυβέρνηση από τα θετικά μέτρα - Τι δείχνει νέα δημοσκόπηση

Κοτζιάς: Με τις Πρέσπες εκατοντάδες χιλιάδες άρχισαν να ενδιαφέρονται για την εξωτερική πολιτική

ΝΔ: Πανικόβλητη η «κυβέρνηση-κουρελού» μετά τις δηλώσεις Βέμπερ για τα πλεονάσματα

Διατηρώντας την ψυχραιμία της, η βουλευτής της ΝΔ τού ανταπάντησε, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, πως «εγώ είμαι βουλευτής, εγώ θέλω να ακούσω τον κ. Καμμένο και εγώ ζήτησα από τον αστυνομικό να δυναμώσει τον ήχο». Ο πρώην ΥΠΕΞ επέμεινε στην αρχική του απαίτηση υποστηρίζοντας μάλιστα πως «μόνο εσείς θέλετε να τον ακούσετε εδώ, είμαστε πέντε άτομα και δεν θέλουμε, κατεβάστε το κυρία Ράπτη». «Κύριε Κοτζιά, σε αυτή την αίθουσα υπάρχουν τηλεοράσεις και ανέκαθεν ήταν δυνατά, για να μπορούν οι βουλευτές να ενημερώνονται. Και έτσι και θα παραμείνει» απάντησε κοφτά η Έλνεα Ράπτη για να κατηγορηθεί από τον Νίκο Κοτζιά ως «αναιδής και αυθάδης». «Έτσι γίνεται εδώ, έτσι είθισται και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται» απάντησε εκ νέου η βουλευτής της ΝΔ υποχρεώνοντας τον συνομιλητή της να αποχωρήσει. Η παρέα του παρόλα αυτά έμεινε πίσω για να ακούσει τον Πάνο Καμμένο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ