Μάρδας: Η ΝΔ επιβάλλει «γιαλαντζί» νεοφιλελευθερισμό
Για «γιαλαντζί» νεοφιλελευθερισμό κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία ο υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας, μιλώντας σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
«Τον επιβάλλουν εκεί που θέλουν ενώ σε αυτά που τόσα χρόνια έπρεπε να κάνουν κάποια βήματα, ούτε που τα άγγιξαν», τόνισε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο.
Παράλληλα αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της κυβέρνησης και στην αποφασιστικότητα της να κλείσουν όλα τα ανοιχτά θέματα, ώστε να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση, να συνεχιστεί η χρηματοδότηση και να "αναπνεύσει" η οικονομία της χώρας.
Στην ομιλία του, στην ίδια εκδήλωση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος έκανε έναν απολογισμό του κυβερνητικού έργου, μίλησε για τις νομοθετικές πρωτοβουλίες κατά της διαπλοκής και για τις αντιδράσεις που υπάρχουν παρατήρησε πως «το θηρίο όταν ξεδοντιάζεται ουρλιάζει και αυτό το νιώθουμε».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κ.Μητσοτάκης: το σχέδιο Κατρούγκαλου διαφυλάσσει προνόμια στους κομματικούς πελάτες
Επικοινωνία Κοτζιά - Αναστασιάδη για το Κυπριακό
Διαψεύδει το Μαξίμου το δημοσίευμα περί «Γερμανών συμβούλων»
Τα 20 Ωνάσεια Σχολεία που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο - Έως 30 Μαρτίου οι αιτήσεις
10:26
Βουλιαγμένη: Σε εξέλιξη η επιχείρηση ανάσυρσης του 34χρονου δύτη από ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα (vids)
10:15
Ακρίβεια: «Δεν βγαίνει ο μήνας» – Πολίτες μιλούν στο CNN Greece για τη νέα πίεση σε καύσιμα και τρόφιμα
10:09
Σφοδρό τροχαίο στην Πύργου-Κυπαρισσίας: ΙΧ κόπηκε στα δύο - Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει 30χρονος (vid&pics)
10:00