ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη για τις συνεδριάσεις της Βουλής ζητά το ΜέΡΑ25

Κορωνοϊός: Τηλεδιάσκεψη για τις συνεδριάσεις της Βουλής ζητά το ΜέΡΑ25
INTIME/ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Τηλεδιάσκεψη για όλες τις συνεδριάσεις της Βουλής όσο καιρό διαρκέσει η απαγόρευση της κυκλοφορίας, ζητά το ΜέΡΑ25.

Με επιστολή της προς τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα, η γραμματέας της ΚΟ του κόμματος Φωτεινή Μπακαδήμα τον καλεί να ανακοινώσει σήμερα κιόλας τη διεξαγωγή των συνεδριάσεων μέσω τηλεδιάσκεψης.

“Μια τέτοια απόφαση είναι απαραίτητη ώστε να δώσουμε σαν εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού πρώτοι εμείς το καλό παράδειγμα συμμόρφωσης με τα μέτρα που λαμβάνονται”, αναφέρει η κ. Μπακαδήμα.

Ολόκληρη η επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής έχει ως εξής:

Αθήνα, 23 Μαρτίου 2020

Αξιότιμε κ Πρόεδρε,

Το ΜέΡΑ25 στήριξε και στηρίζει τα έκτακτα μέτρα της κυβέρνησης για τον περιορισμό της μεταδοτικότητας του Covid-19, ακόμα και το ακραίο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όταν απαγορεύουμε στους πολίτες το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης, θεωρούμε απαράδεκτη τη συνέχιση της δια ζώσης διεξαγωγής τόσο των συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών όσο και της Ολομέλειας της Βουλής.

Σας γράφω, λοιπόν, σήμερα για να σας μεταφέρω την άποψη του ΜέΡΑ25 πως έχετε υποχρέωση να ανακοινώσετε σήμερα κιόλας πως η διεξαγωγή των συνεδριάσεων των Διαρκών Επιτροπών και της Ολομέλειας της Βουλής θα γίνεται, τουλάχιστον όσο διαρκεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, μέσω τηλεδιάσκεψης.

Μια τέτοια απόφαση είναι απαραίτητη ώστε να δώσουμε σαν εκπρόσωποι του Ελληνικού λαού πρώτοι εμείς το καλό παράδειγμα συμμόρφωσης με τα μέτρα που λαμβάνονται.

Αναμένοντας την απάντησή σας.

Με εκτίμηση,
Φωτεινή Μπακαδήμα Γραμματέας ΚΟ ΜέΡΑ25 Βουλευτής Β' Πειραιά

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

NEWSLETTER

ΔΗΜΟΦΙΛΗ