Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση στη Βουλή
Σε πρωτόγνωρες συνθήκες συνεδριάζει σήμερα η Βουλή.
Στην επιτροπή που επεξεργάζεται το νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος, κρίθηκε σκόπιμο η ακρόαση των εμπλεκόμενων φορέων να γίνει μέσω τηλεδιάσκεψης.
Η προετοιμασία για την υλοποίηση της συνεδρίασης είχε γίνει από τις προηγούμενες ημέρες, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στη μετάδοση της εικόνας.
Σοβαρές «επιπλοκές» δεν υπήρξαν, αν και κάποια στιγμή ακούστηκε ο πρόεδρος της επιτροπής Γιώργος Βλάχος να αναρωτιέται «ποιος μιλάει τώρα;». Μόνον με τη σύνδεση του Περιφερειάρχη Κεντρική Μακεδονίας και προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Περιφερειών Απόστολου Τζιτζικώστα υπήρξε ένα μικρό πρόβλημα στον ήχο κι έγιναν προσπάθειες για την αποκατάστασή του.
Σημειώνεται ότι από τις 4 Μαΐου, σύμφωνα με απόφαση της Διάσκεψης των Προέδρων, η Βουλή επανέρχεται σε συνθήκες κανονικότητας, καθώς θα υπάρξει σταδιακή αύξηση της συμμετοχής των βουλευτών στις συζητήσεις των νομοσχεδίων.
Παράλληλα, θα συνεδριάζει τρεις φορές την εβδομάδα η Ολομέλεια για τον κοινοβουλευτικό έλεγχο.
Η Πανσέληνος του Αυγούστου σε Μνημεία, Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους 2026
11:50
Τίθεται σε λειτουργία ο Ε65 - Οι πρώτες εικόνες από την ολοκλήρωση του αυτοκινητοδρόμου
11:41
Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Eπιδείνωση του καιρού την Παρασκευή με καταιγίδες και κεραυνούς
11:35
ΕΟΔΥ: Συνολικά 21 κρούσματα από τον ιό του Δυτικού Νείλου - Τα περισσότερα στην Αττική
11:32