ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο ο Μητσοτάκης σε Αντίπαρο και Επίδαυρο;

ΣΥΡΙΖΑ: Πήγε με στρατιωτικό ελικόπτερο ο Μητσοτάκης σε Αντίπαρο και Επίδαυρο;
Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού / ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Η αξιωματική αντιπολίτευση θέτει ερωτήματα για τον τρόπο μετάβασης του πρωθυπουργού στην Αντίπαρο όπου συναντήθηκε με τον Τομ Χανκς μια στην Επίδαυρο όπου παρακολούθησε τους Πέρσες.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται ότι:

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να απαντήσει δύο ερωτήματα:

- Ισχύει ότι μετέβη με στρατιωτικό ελικόπτερο σε Πάρο - Αντίπαρο για ταξίδι αναψυχής;

- Ισχύει ότι μετέβη εν συνεχεία από την Αντίπαρο στην Επίδαυρο επίσης με στρατιωτικό ελικόπτερο για να παρακολουθήσει παράσταση;

Ο Πρωθυπουργός έχει κάθε δικαίωμα να επιλέξει και τη διάρκεια και τις ημερομηνίες των διακοπών του. Ωστόσο, οφείλει να καταλάβει πως οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι προσωπικό του ραδιοταξί, για να απασχολεί στρατιωτικό ελικόπτερο την ώρα μάλιστα που όλος ο στόλος βρίσκεται στο Αιγαίο σε επιφυλακή για την κλιμάκωση της τουρκικής επιθετικότητας.

Περιμένουμε απαντήσεις».


Στην Επίδαυρο Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι - Μητσοτάκη, παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής την τραγωδία «Πέρσες» του Αισχύλου στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, την οποία ανέβασε το Εθνικό Θέατρο.

Ο πρωθυπουργός, που συνοδευόταν από την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συντελεστές της παράστασης.

Στην Αντίπαρο το ζεύγος Μητσοτάκη

Τα ελληνικά τους διαβατήρια παρέλαβαν το ζεύγος Τομ Χανκς και Ρίτα Γουίλσον που είχαν μια χαλαρή συνάντηση με τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του στην Αντίπαρο.

https://www.instagram.com/p/CDGDHiODHhN

Η συνάντηση με τον Κυριάκο και τη Μαρέβα Μητσοτάκη έγινε το βράδυ του Σαββάτου στον Αντίπαρο όπου ο διάσημος ηθοποιός και η σύζυγος του διατηρούν σπίτι.

Σημειώνεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Τομ Χανκς πολιτογραφήθηκε Έλληνας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο μετά από πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού. Τόσο ο ίδιος ο βραβευμένος ηθοποιός, όσο και η σύζυγός του, η οποία έχει καταγωγή από την Ήπειρο επισκέπτονται συχνά τη χώρα μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ