Μιχαηλίδου: Δράσεις για τη στήριξη αστέγων και ευάλωτων πολιτών
Ανανεώθηκε:
Δράσεις για τη στήριξη των αστέγων, αλλά και των πιο ευάλωτων πολιτών, προωθεί η υφυπουργός Εργασίας, αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου.
Στο πλαίσιο αυτό, πριν από λίγες ημέρες, συναντήθηκε με το διευθυντή σύνταξης του περιοδικού δρόμου «Σχεδία», Χρήστο Αλεφάντη, για να συζητήσουν από κοινού δράσεις που θα βοηθήσουν τους άστεγους πολίτες.
Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες, που αναφέρθηκαν, είναι και η μηνιαία συνδρομή του περιοδικού από όλα τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και αρκετούς φορείς του υπουργείου Εργασίας.
Συγκεκριμένα, από τον Δεκέμβριο, 12 Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων, το Εθνικό Ίδρυμα Κωφών, το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών και το Παπάφειο Ίδρυμα, γίνονται ετήσιοι συνδρομητές.
Παράλληλα, με δήλωσή της στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κ. Μιχαηλίδου σημειώνει ότι, με την ψήφιση επικείμενου νομοσχεδίου, όλοι οι άστεγοι και οι κακοποιημένες γυναίκες που διαμένουν σε δομές φιλοξενίας θα λαμβάνουν το Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα.
«The Violinist»: Η πρώτη ταινία από τη Σιγκαπούρη με το κορυφαίο βραβείο στο Φεστιβάλ του Ανεσί
13:21
Πυρκαγιές: Οι περιοχές της χώρας που θα βρεθούν την Τρίτη σε «κίτρινο» συναγερμό
13:18
Συνελήφθησαν οι γονείς του 5χρονου που παρασύρθηκε με φουσκωτό στρώμα στη Λήμνο
13:18
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την ακρίβεια στο Μαξίμου - Στις 14:00 ανακοινώσεις
13:12