ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κι ο Νεοκλής Κρητικός στη διάθεση του ΕΣΥ

Κι ο Νεοκλής Κρητικός στη διάθεση του ΕΣΥ
Νεοκλής Κρητικός/ FACEBOOK

Στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας θέτει εαυτόν και ο βουλευτής της ΝΔ Νεοκλής Κρητικός.

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της Βουλής που κοινοποιείται στον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια και τον διοικητή της 6ης υπέρ Ιωάννη Καρβέλη δηλώνει ότι ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των συναδέλφων του ιατρών- βουλευτών να συμβάλλουν στη μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό ενάντια στον κορωνοϊό.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του, το ίδιο είχε πράξει και στο πρώτο κύμα της πανδημίας αλλά και τώρα ως συνεργάτης της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών, της οποίας το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έθεσε εαυτόν στη διάθεση του ΕΣΥ για την αντιμετώπιση της πανδημική κρίσης.

Στη διάθεση του ΕΣΥ και ο Βασίλης Γιόγακας από τη Νέα Δημοκρατία

Την ιατρική μπλούζα θα φορέσει και ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Γιόγακας που τίθεται στη διάθεση του ΕΣΥ, στο πλευρό των υγειονομικών που δίνουν μάχη κατά του κορωνοϊού.

«Ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση του υπουργείου Υγείας και τίθεμαι ως καρδιολόγος στη διάθεση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και της 6ης Υ.ΠΕ. εθελοντικά και χωρίς αποζημίωση. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας για τη στήριξη των ασθενών και των επαγγελματιών του Ε.Σ.Υ., που έχουν υπερβάλει εαυτούς. Τώρα, την ώρα της πιο μεγάλης μάχης που δοκιμάζει τις αντοχές τους στα όρια, μάς χρειάζονται περισσότερο από ποτέ», αναφέρει σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής.

Στη διάθεση του ΕΣΥ έχουν τεθεί ήδη από χθες ο Χρήστος Κέλλας από τη ΝΔ και ο βουλευτής του ΚΚΕ, αντιπρόεδρος της Βουλής Γιώργος Λαμπρούλης.

Στη μάχη κατά της πανδημίας του κορωναϊού τίθεται κι η Βουλευτής της Ελληνικής Λύσης Μαρία Αθανασίου, η οποία προσφέρει τις υπηρεσίες της εθελοντικά υπέρ του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ