Επίθεση στο πολιτικό γραφείου του Λευτέρη Αυγενάκη υπέρ Κουφοντίνα
Ανανεώθηκε:
Επίθεση στο γραφείο του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητικού και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποίησαν άγνωστοι το μεσημέρι.
Οι άγνωστοι εισέβαλαν στο γραφείο την ώρα που μέσα βρίσκονταν συνεργάτες του κ. Αυγενάκη και προκάλεσαν φθορές. Στη συνέχεια, έξω από το γραφείο έγραψαν συνθήματα υπέρ του Δ. Κουφοντίνα.
Ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης για τον εντοπισμό τους.
Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Αυγενάκης αναφέρει ότι αναμένει την καταδίκη από όλα τα κόμματα με τον κατηγορηματικότερο τρόπο της πρακτικής της βίας που στρέφεται εναντίον του ίδιου του κοινοβουλευτικού πολιτεύματος.
«Σε συνέχεια των τραμπούκικων επιθέσεων από υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα, στόχος αυτή τη φορά έγινε το πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο. Οι επιθέσεις τους, ας το καταλάβουν καλά, πέφτουν στο κενό» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης.
«Η κυβέρνηση ούτε τρομοκρατείται, ούτε εκβιάζεται. Υπερασπίζεται απαρέγκλιτα τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου. Αυτό κάνει κι αυτό θα συνεχίσει να κάνει» προσθέτει ο κ. Ταραντίλης.

3 χρόνια από τα Τέμπη: Η διαδήλωση στο Σύνταγμα από ψηλά (pics)
12:45
Αναστέλλονται οι πτήσεις προς τη Μέση Ανατολή - Χάρτης δείχνει τα αεροσκάφη να απομακρύνονται
12:41
Τραμπ: Στόχος της επιχείρησης είναι η «ελευθερία» του λαού του Ιράν
12:39
Δύο συλλήψεις και 67 προσαγωγές στην συγκέντρωση του Συντάγματος για τα Τέμπη
12:37