Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για την 21η Απριλίου
"49 χρόνια πριν, άρχισε να γράφεται ένα μαύρο κεφάλαιο στην ιστορία της χώρας μας, που κράτησε εφτά χρόνια και ολοκληρώθηκε με τον πιο τραγικό τρόπο, με την εισβολή και κατοχή στην Κύπρο", αναφέρει στο μήνυμά του για την 21η Απριλίου ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει:
Θυμόμαστε και τιμούμε τα μέλη και στελέχη της Αριστεράς, όσους και όσες αγωνίστηκαν για τη δημοκρατία, συμμετέχοντας στον επτάχρονο αντιδικτατορικό αγώνα. Τους άνδρες και τις γυναίκες που υπερασπίστηκαν τις αξίες της δημοκρατίας, της λαϊκής κυριαρχίας, της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, απέναντι στην αμερικανοκίνητη χούντα.
Ο αγώνας τους αποτελεί, για μας, πολύτιμη παρακαταθήκη. Ειδικά στις μέρες μας, όπου ο ρατσισμός, η ξενοφοβία, ο εθνικισμός εξαπλώνονται στην Ευρώπη, κι όπου οι νοσταλγοί της χουντικής βαρβαρότητας, οι εχθροί της δημοκρατίας, προσπαθούν ξανά να σηκώσουν κεφάλι στη χώρα μας. Να είναι σίγουροι ότι αυτός ο λαός διαθέτει ακόμα μνήμη, και θα τους απωθήσει ξανά στο περιθώριο.
Ανάρτηση Μητσοτάκη για την επίσκεψή του στην «κυρά του Δέλτα»: «Άρτεμη το χέλι δεν παίζεται» (vid)
22:15
Κούβα: Τέσσερις νεκροί, επτά τραυματίες σε μάχη του λιμενικού με σκάφος προερχόμενο από την Φλόριντα
22:06
Πέθανε ο Αντόνιο Τεχέρο Μολίνα, επικεφαλής του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Ισπανία το 1981
22:02
Ζάκυνθος: Σε αναστολή η παιδίατρος - Τι αναφέρει το νοσοκομείο για το βρέφος με μηνιγγίτιδα
21:51