ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στο CNN Greece: Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη στην πράξη και όχι στα λόγια

Οικονόμου στο CNN Greece: Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη στην πράξη και όχι στα λόγια
Αφουγκραζόμαστε τον παλμό της κοινωνίας, λέει ο Γιάννης Οικονόμου INTIME

Τους προβολείς στα μεγαλύτερα κοινωνικά μήκη και πλάτη που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία στρέφει μέσω της παρέμβασης του στο CNN Greece, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, λίγες ώρες πριν από την έναρξη των εργασιών του 14ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος.

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα είναι ένα κόμμα πολύ διαφορετικό απ΄αυτό που ξέραμε κάποια χρόνια πριν. Είναι μία παράταξη μεγαλύτερη, ευρύτερη, πιο ανανεωμένη, με πολύ περισσότερα ενεργά μέλη, κοντά στην κοινωνία, που αφουγκράζεται τον πραγματικό παλμό της. Αυτό είναι το ουσιαστικό μήνυμα που εκπέμπουμε με το συνέδριο μας».

Ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Οικονόμου, δίνει έμφαση σε αυτήν την κοινωνική απήχηση αναδεικνύοντας την – εμμέσως - ως το υπόβαθρο του συνθήματος που κυριαρχεί στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία: «Είμαστε δίπλα σε κάθε πολίτη. Στην πράξη και όχι στα λόγια και παρά τις επάλληλες κρίσεις που βιώνουμε», αναφέρει ο κ. Οικονόμου.

Αιτιολογώντας δε, αυτήν την αναφορά του σημειώνει: «Γιατί στην ιστορία της Μεταπολίτευσης δεν υπάρχει άλλη κυβέρνηση που να κλήθηκε να διαχειριστεί τόσες δυσκολίες και να διατηρεί ένα τόσο σημαντικό προβάδισμα».

Ο Γιάννης Οικονόμου υπερθεματίζοντας για τα επίπεδα της λαϊκής αποδοχής που συγκεντρώνει η κυβέρνηση, προσδιορίζει και το διακύβευμα: «Αναμετριόμαστε με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και όχι με τους πολιτικούς αντιπάλους μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να αλλάξουμε την Ελλάδα, για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ