ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οικονόμου στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες: Είναι μόνο ένα από τα βήματα προς την ενήλικη ζωή

Οικονόμου στα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες: Είναι μόνο ένα από τα βήματα προς την ενήλικη ζωή
"Το ταξίδι μπροστά σας είναι μεγάλο και συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα" τόνισε μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος INTIME/ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά που έχουν ριχτεί στη «μάχη» των πανεληνίων εξετάσεων ευχήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονομόυ με ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο twitter. 

«Το ταξίδι μπροστά σας είναι μεγάλο και συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην ανάρτησή του και προτρέπει τους μαθητές «να ανοίξουν τα φτερά τους» και να επενδύσουν «στην κλίση και τα ταλέντα τους». «Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας», καταλήγει.

Συγκεκριμένα, ο κ. Οικονόμου, στην ανάρτησή του, σημειώνει:

«Προς όλες και όλους εσάς που αυτές τις μέρες "δίνετε" Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Προς όλα τα παιδιά μας.

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μόνο ένα από τα βήματα προς την ενήλικη ζωή. Η προσπάθεια που κάνετε, χρειάζεται υπομονή, επιμονή και προσήλωση στον στόχο σας. Χρειάζεται όραμα. Το ταξίδι μπροστά σας είναι μεγάλο και συναρπαστικό και ούτε ξεκινάει ούτε τελειώνει σήμερα. Ανοίξτε τα φτερά σας και επενδύστε στις κλίσεις και στα ταλέντα σας. Σε αυτήν τη διαδρομή έχετε δίπλα σας τους εκπαιδευτικούς, τις οικογένειες και τους φίλους, που μοιράζονται τον κόπο, την ιδιαίτερη ψυχολογία, τη δικαιολογημένη αγωνία σας.

Σας αξίζουν συγχαρητήρια για αυτήν τη διαδρομή, γεμάτη εμπόδια, αλλά πραγματικά εμπειρία ζωής. Βάλτε τα δυνατά σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Είμαστε εδώ για να στηρίζουμε κάθε προσπάθειά σας».

Σημειώνεται ότι χθες, Πέμπτη, και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχήθηκε επίσης καλή επιτυχία στα παιδιά που δίνουν εξετάσεις, επισημαίνοντας τους, ότι «πρόκειται για ένα μόνο βήμα στον μεγάλο δρόμο για την ατομική τους προκοπή».

«Τα παιδιά μας ανοίγουν, σήμερα, ένα νέο κεφάλαιο από τα πολλά και συναρπαστικά που θα ακολουθήσουν στο βιβλίο της ζωής τους. Τους εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στις εξετάσεις», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

«Να μην ξεχνούν, όμως, ότι πρόκειται για ένα μόνο βήμα στον μεγάλο δρόμο προς την ατομική τους προκοπή. Και να κρατούν πάντα μαζί τους τη δροσιά, την πίστη και την αισιοδοξία της γενιάς τους. Καλή πρόοδο σε όλες και όλους», πρόσθεσε ο κ. Μητσοτάκης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ