ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Σας ευχαριστούμε κ. Μητσοτάκη που επιτρέπετε στην «Αυγή» να κυκλοφορεί

Τσίπρας: Σας ευχαριστούμε κ. Μητσοτάκη που επιτρέπετε στην «Αυγή» να κυκλοφορεί
«Όσο για τη “Δημοκρατία”, ο εκδότης της ίσως έχει άλλους λόγους να είναι ευτυχής, αφού παρά τις προσπάθειές σας δεν καταφέρατε να τον βάλετε φυλακή, όπως ούτε τους Βαξεβάνη και Παπαδάκου, επειδή ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Novartis», έγραψε ο Αλ. Τσίπρας INTIME NEWS / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (Φωτογραφία αρχείου)

«Είναι πράγματι αξιοζήλευτο. Αλλά πιθανότατα μόνο ηγέτες τύπου Όρμπαν θα απαντούσαν με αυτόν τον τρόπο. Μετά τη σφοδρή επίθεση του Malik Azmani, αντιπρόεδρου του Renew Europe, δηλαδή της Ομάδας του Μακρόν στην Ευρωβουλή, για την κατάντια της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε κραδαίνοντας την “Αυγή” και τη “Δημοκρατία” στο Ευρωκοινοβούλιο», σχολιάζει, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ιδού η τρανή απόδειξη της ελευθεροτυπίας στην Ελλάδα: κυκλοφορούν ελεύθερα στα περίπτερα… Σας ευχαριστούμε, κ. Μητσοτάκη, που είστε τόσο μεγαλόκαρδος και αφήσατε την ιστορική “Αυγή”, που ιδρύθηκε το 1952 και διέκοψε κυκλοφορία μόνο στην Επταετία, να συνεχίσει να υπάρχει. Όσο για τη “Δημοκρατία”, ο εκδότης της ίσως έχει άλλους λόγους να είναι ευτυχής, αφού παρά τις προσπάθειές σας δεν καταφέρατε να τον βάλετε φυλακή, όπως ούτε τους Βαξεβάνη και Παπαδάκου, που μαζί κατηγορήσατε για συμμορίτες, επειδή ξεσκέπασαν το σκάνδαλο Novartis», συμπληρώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία.

Η ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ