ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Να ανακαλέσει την αθλιότητα, όσο θα καταρρέει θα γίνεται πιο επικίνδυνος

Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Να ανακαλέσει την αθλιότητα, όσο θα καταρρέει θα γίνεται πιο επικίνδυνος
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος ΑΠΕ/ΜΠΕ

Να ανακαλέσει άμεσα την «αθλιότητα» πως μπήκαν βόμβες στον Real γιατί έκανε κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε πως ο πρωθυπουργός είναι πλέον επικίνδυνος για τη Δημοκρατία.

«Όσο ο κ. Μητσοτάκης θα καταρρέει τόσο θα γίνεται ολοένα και πιο κυνικός και επικίνδυνος.

«Έσπευσε σήμερα Τετάρτη εκτάκτως στη Βουλή, μια ημέρα πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου, όπου τοποθετούνται οι πολιτικοί αρχηγοί, για να εκμεταλλευτεί μια άθλια εγκληματική ενέργεια, όπως ο εμπρησμός του Real, και να τον αποδώσει στους πολιτικούς του αντιπάλους. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τη διατύπωση από τα χείλη του ότι “μπήκαν βόμβες στα γραφεία ενός σταθμού που χθες κατέκρινε με μεγάλη αυστηρότητα τις δηλώσεις Βερναρδάκη”. Δηλώσεις απαράδεκτες που αποσύρθηκαν αμέσως και ζητήθηκε δημόσια συγγνώμη. Αυτό δεν είναι μία απλή αθλιότητα. Ο κ. Μητσοτάκης είναι πια επικίνδυνος για τη Δημοκρατία. Απαιτούμε άμεσα να ανακαλέσει», τόνισε ο κ. Ηλιόπουλος.

«Καταλαβαίνουμε τον πανικό του, αλλά όσο ακόμα θα βρίσκεται στη θέση του πρωθυπουργού της χώρας, οφείλει να διατηρήσει μια στοιχειώδη ευθύνη και σοβαρότητα», συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ