Χαρίτσης: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην αύξηση του ενεργειακού κόστους
Στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επικαλείται ο Αλέξης Χαρίτσης, σε ανάρτησή του στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ασκήσει κριτική στις κυβερνητικές πολιτικές.
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε σημερινά (Πέμπτη) στοιχεία της Κομισιόν για το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι πρώτη στα 27 κράτη- μέλη της ΕΕ σε αύξηση του ενεργειακού κόστους για τις επιχειρήσεις και τρίτη για τα νοικοκυριά.
«Αυτή είναι η καταστροφική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας αφήσει, λοιπόν, τις χυδαίες επιθέσεις κι ας κάνει το μόνο χρήσιμο για τον τόπο: να προκηρύξει εκλογές», προσθέτει ο βουλευτής Μεσσηνίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ανάρτηση Χαρίτση:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εκτοξεύθηκε η ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα - Στα ύψη η χονδρεμπορική τιμή ενέργειας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φυσικό αέριο: Σύσκεψη στο Μαξίμου για την επάρκεια της αγοράς
ΕΛΛΑΔΑ
Έργα 7,83 εκατ. ευρώ για δημιουργία και αναβάθμιση σχολείων σε Χαλάνδρι, Δάφνη-Υμηττό, Γλυφάδα
21:09
ΚΟΣΜΟΣ
Κραν Μοντανά: Διαψεύδει ο αδερφός της 15χρονης Αλίκης ότι ταυτοποιήθηκε η σορός της
20:58
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ CNN GREECE: Πόσο φυσιολογική είναι η παρουσία καρχαρία στο Λουτράκι: «Μπορούν να εντοπιστούν σε όλη την Ελλάδα»
20:50
ΕΛΛΑΔΑ
Πέθανε ο δημοσιογράφος Σταύρος Πετρακόπουλος - Θλίψη στον χώρο του ποδοσφαίρου
20:41
ΚΟΣΜΟΣ