Χαρίτσης: Πρωταθλήτρια η Ελλάδα στην αύξηση του ενεργειακού κόστους
Στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επικαλείται ο Αλέξης Χαρίτσης, σε ανάρτησή του στις σελίδες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να ασκήσει κριτική στις κυβερνητικές πολιτικές.
Ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε σημερινά (Πέμπτη) στοιχεία της Κομισιόν για το πρώτο τρίμηνο του 2022, σύμφωνα με τα οποία η Ελλάδα είναι πρώτη στα 27 κράτη- μέλη της ΕΕ σε αύξηση του ενεργειακού κόστους για τις επιχειρήσεις και τρίτη για τα νοικοκυριά.
«Αυτή είναι η καταστροφική πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ας αφήσει, λοιπόν, τις χυδαίες επιθέσεις κι ας κάνει το μόνο χρήσιμο για τον τόπο: να προκηρύξει εκλογές», προσθέτει ο βουλευτής Μεσσηνίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Η ανάρτηση Χαρίτση:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Εκτοξεύθηκε η ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα - Στα ύψη η χονδρεμπορική τιμή ενέργειας
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Φυσικό αέριο: Σύσκεψη στο Μαξίμου για την επάρκεια της αγοράς
ΕΛΛΑΔΑ
Basketgate: Αρνήθηκαν τις κατηγορίες Λιόλιος και Μαυραγάνης - Αναμένεται η απόφαση για την τύχη τους
16:51
ΕΛΛΑΔΑ
28η Οκτωβρίου: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σε Αθήνα και Πειραιά λόγω μαθητικών παρελάσεων
16:48
ΕΛΛΑΔΑ
«Χειροπέδες» σε 19χρονο για οπλοκατοχή στα Άνω Λιόσια - Κουβαλούσε πιστόλι, φυσίγγια και μαχαίρι
16:38
ΕΛΛΑΔΑ
Basketgate: Ολοκληρώθηκε η απολογία του Μαυραγάνη - Παρέμεινε μόλις 40 λεπτά ενώπιον του ανακριτή
16:27
ΚΟΣΜΟΣ