ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πεντέλη: «Κρεσέντο αλαζονείας, αυτοθαυμασμού και υποκρισίας»

ΣΥΡΙΖΑ για επίσκεψη Μητσοτάκη στην Πεντέλη: «Κρεσέντο αλαζονείας, αυτοθαυμασμού και υποκρισίας»
Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και πέντε θωρακισμένα. CNN GREECE

Την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πεντέλη σχολιάζει με μελανά χρώματα ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία, με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του.

Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός, μετά το χθεσινό «κρεσέντο αλαζονείας κι αυτοθαυμασμού» για τα 20.000 στρέμματα στάχτης και τα δεκάδες κατεστραμμένα σπίτια, μετέβη σήμερα στις πληγείσες περιοχές με 15 συνοδευτικά και πέντε θωρακισμένα.

«Ίσως ο υπουργός του, που από χθες μοιράζει συγχαρητήρια στον εαυτό του δημοσίως, να τον ενημερώσει πως δεν μετέβη σε εμπόλεμη ζώνη, αλλά στην Πεντέλη», προσθέτουν στην Κουμουνδούρου, αναφερόμενοι και στον Χρήστο Στυλιανίδη.

«Όσο για την υποκριτική ευγνωμοσύνη του στους πυροσβέστες που δίνουν τη μάχη με τις φλόγες με τεράστιες ελλείψεις, συνεπικουρούμενοι από αστυνομικούς με ποτιστήρια, φανταζόμαστε πως φέτος το Νοέμβριο που θα ζητάνε πάλι ενίσχυση της Πυροσβεστικής και κάλυψη των κενών, δεν θα βάλει όπως πέρυσι τα ΜΑΤ να τους πνίξουν στα χημικά», συμπληρώνουν στο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ