Στο αρχείο η υπόθεση Μητσοτάκη για την αγορά μετοχών της Samsung
Στο αρχείο βάζει η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής την υπόθεση αγοράς μετοχών της εταιρίας Samsung το 2013 έναντι τιμήματος 10.912 δολαρίων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στη σημερινή συνεδρίαση της επιτροπής έγινε αποδεκτή η εισήγηση του Αρείου Πάγου, η οποία θεωρεί ότι η αγορά δεν έγινε από το ελληνικό χρηματιστήριο, οπότε δεν παραβιάστηκε η νομοθεσία.
Σε ότι αφορά στην υπόθεση Παπασταύρου, η επιτροπή αποφάσισε να του αποστείλει επιστολή με την οποία θα του ζητηθεί να προσκομίσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τις τράπεζες εντός 8 ημερών. Εάν δεν το πράξει, η επιτροπή θα ζητήσει το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών.
Έγινε ακόμη, γνωστό ότι ανανεώθηκε η σύμβαση της επιτροπής με τους ορκωτούς λογιστές και συμφωνήθηκε να εξεταστούν μαζί τα πόθεν έσχες του 2013 και του 2014 για να μην υπάρχει μεγάλη απόσταση στην δημοσιοποίηση τους.
Μητσοτάκης από «Hellenic Heritage: Ο Πολιτισμός ως κεντρικός αναπτυξιακός πυλώνας
13:58
Τουρκία για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: Θα εξεταστούν όλες οι διαστάσεις των ελληνοτουρκικών σχέσεων
13:46
Συνελήφθη στέλεχος των Ενόπλων Δυνάμεων για κατασκοπεία - Μετέδιδε μυστικές πληροφορίες
13:37
Αναφορά Συρεγγέλα κατά Κωνσταντοπούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά»-«Ουδέποτε έχει ανακαλέσει»
13:27